Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Anny
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Beste Anny, voor mij bent je de beste medium van Nederland. Je heb altijd een luistert oor voor me. Je staat altijd ook altijd voor me klaar en ben je altijd eerlijk.

Er zijn zo veel dingen die zij in de kaarten zag uitgekomen. Als ik die moet benoemen ben ik niet klaar met schrijven. Anny, je bent een goede en een geweldige vrouw. Dikke kus. Gr. V.




Ervaring van V. met medium Anny   Ervaring van V. met medium Anny   Ervaring van V. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, wat kan ik uren met je kletsen maar dat lijkt me niet verstandig haha. Je hebt gelijk gehad. Wat je vertelde kwam binnen 24u uit. Wacht nu geduldig af op de rest. Ik heb er vertrouwen in. Hou je op de hoogte. Veel liefs. XOXO.




Ervaring van Cynthia met medium Anny   Ervaring van Cynthia met medium Anny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 27 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Je gaf een tijd geleden aan dat de aanvraag voor de invalideparkeerkaart op zich zou laten wachten, want hij zou zijn blijven liggen. Ik moest er volgens jou achteraan bellen, want ik zou hem wel krijgen evenals de parkeerplaats voor de deur. Deze mocht ik volgens jou zelf uitkiezen en deze zou sneller gerealiseerd zijn dan de 8 tot 10 weken dat ik na het verkrijgen van de kaart zou moeten wachten, omdat ze zouden afwijken van de procedure. Inderdaad was door de vakantie de parkeerkaart ergens op een bureau beland en hadden ze er niets meer mee gedaan. Binnen een week had ik de keuring en anderhalve week later de kaart. Vandaag heb ik gebeld voor de parkeerplaats en ze belden me later terug dat ze alle goedkeuringen hadden, ik mocht zelf aangeven welke plaats ik wilde en waarschijnlijk is deze eind volgende week al gerealiseerd, omdat ze gaan afwijken van de procedure. Dat zou inhouden dat het dan binnen 2 weken na de kaart gerealiseerd zou zijn. Nu is het bij mij wel..eerst zien dan geloven (wat instanties betreft), maar tot dusver heb jij wederom voor de zoveelste X gelijk. Dikke knuffel.




Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas met medium Anny   Ervaring van Ongelovige thomas geplaatst op 19 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve lieve Anny, Ik heb je vanmorgen gebeld wat ben je goed, je weet wat ik heb meegemaakt en dat gaat vloeiend zonder te happeren. Wat ik van andere mediuns wel heb, en ze moeten eerst nadenken voor dat ze gaat voorspellen. Top Anny nogmaals bedankt ik raad iedereen aan jou te bellen. Laat je weten hoe het verder afloopt met mij.Veel Liefs en warrmte Mar. XOXOXO .




Ervaring van Mar. met medium Anny   Ervaring van Mar. met medium Anny   Ervaring van Mar. geplaatst op 28 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny
Je had wederom gelijk. Ik krijg nogmaals een injectie tegen de pijn op zeer korte termijn.
Geeft mij vertrouwen in de rest van je voorspellingen. X.




Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G met medium Anny   Ervaring van G geplaatst op 16 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, Bedankt voor jouw geduld dit jaar met mij. Telkens dezelfde vraag stellen en kreeg ik weer telkens dezelfde antwoord. Al jouw voorspellingen kwamen eruit. Ik heb alle vertrouwen in je. Je bent een lieve vrouw. Blijf zo doorgaan. Fijne jaarwisseling wens ik je toe en een gelukkig nieuwjaar. Dikke knuffel.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 31 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, spreek je al lang. vorig jaar na het verlies van mijn 2 kindjes zei je me november te onthouden. Voor deze poging zei je ja. vandaag getest en ja. Dus zwanger vanaf november. Dank je lieve Anny, we bellen snel.




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, jouw 1e voorspelling is uitgekomen gisteren. Ik kon het regelen. Ik verheug me naar de andere voorspelling die u mij gaf afgelopen dinsdag. Ik weet het zeker dat die ook uitkomt. Dikke knuffel, je bent een lieve mevrouw,
XXX Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny,telkens weer komen je voorspellingen uit. Wat ben je goed, aardige vrouw. Ik ben zo blij met je op deze lijn. Blijf zo doorgaan. Je bent meer dan 5 * waard.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 29 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Ik heb Anny net gebeld en ze begint te vertellen zonder te vragen en goed te beschreven hoe de situatie nu zijn. hoe is mogelijk ze kent hem/haar nog niet eens een toch weet ze precies te vertellen wat er allemaal is gebeurd mijn nek Haren ging recht omhoog staan WOUW zij is ongelofelijk super goed kort en krachtig.als jullie hulp nodig hebben belt haar op ze is een hele goeie aanrader voor iedereen die hulp nodig hebben tot binnenkort Anny.




Ervaring van Paradijs vogel met medium Anny   Ervaring van Paradijs vogel met medium Anny   Ervaring van Paradijs vogel geplaatst op 22 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Gisteren heb ik je weer gebeld . Wat was het een fijn gesprek. Je weet dingen van mij die niemand het kan weten, maar jij zegt het. Voor mij de beste die er is. Ik word gewoon blij, nadat ik met jou heb gesproken. Iedere keer weer.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 26 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, je bent zo perfect. Het is weer uitgekomen. Ik bel je al meer dan twee jaar en er komt alles uit wat je in de kaarten ziet.Je bent altijd correct, eerlijk en lief. Dank je, dank je, dank je.




Ervaring van Liefs met medium Anny   Ervaring van Liefs met medium Anny   Ervaring van Liefs geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, jaaaaaaaaaaaaaaa de test was dinsdag positief. Je had het gezegd en was zo stellig. Bedankt en ik bel snel weer. Dikke knuffel.




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, je bent een geweldige vrouw, zo lief en zo sterk. Hoe vaak ik je ook spreek, je blijft altijd bij hetzelfde. Morgen hoop ik dat het uit komt. Zo ja laat ik het gelijk weten!.

succes met wat we besproken hebben, hoor via G wel of er wat uit is gekomen.

Tot snel dikke knuffel




Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia met medium Anny   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, je bent zo goed. Je voorspellingen komen telkens uit. Je worden zijn krachtig en gaan altijd over de kern van de zaak.Ho.




Ervaring van Ho met medium Anny   Ervaring van Ho met medium Anny   Ervaring van Ho geplaatst op 17 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny, wat ben je goed. Je raakt me met je woorden. Je zei dingen die niemand kan weten. Anny bedankt je bent zo lief!.




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 10 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny heeft weer gelijk gehad. Lieve Anny, dank je voor je hulp, je bent fantastisch.




Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N geplaatst op 4 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny. Ik word zo blij van je. Telkens sla je de spijker op z,n kop. Ik kreeg zelfs kippenvel. Je bent zo goed. Een aanrader. Ik houd je op de hoogte van de voorspellingen, die jij aan mij gaf. Dank je. Groetjes, Nelly




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 1 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Anny ik vind je de beste medium die er is. Je voorspellingen die komen telkens uit bij mij. Dank je wel voor de readings!




Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly met medium Anny   Ervaring van Nelly geplaatst op 7 juni 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Lieve Anny, en weer heb je gelijk gehad. Je zag de moeder en dat ze positief naar mij toe is en je zag de contacten en nog veel meer details. Alles komt uit wat je in de kaarten ziet! Dank je voor je steun! Je bent een schat.




Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N met medium Anny   Ervaring van N geplaatst op 15 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  Beste Anny, dank je wel voor je steun. Je staat altijd voor me klaar met je korte en zeer krachtige antwoorden, en alles wat je zegt komt uit. Hij heeft nu contact opgenomen, precies zoals je dat zei.




Ervaring van Noor met medium Anny   Ervaring van Noor met medium Anny   Ervaring van Noor geplaatst op 29 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met medium Anny
  Ervaring met medium Anny
  U bent zo top! In uw adviezen en alles wat u kon zien u wist precies de persoon te beschrijven qua uiterlijk die tussen mij en een ander in staat het is nu alleen nog afwachten tot de voorspellingen uit mogen komen ik hoefde u niet veel te vertellen in no time lag er een antwoord klaar voor mij




Ervaring van Kir met medium Anny   Ervaring van Kir met medium Anny   Ervaring van Kir geplaatst op 26 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden