Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Anke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Hartelijke dank voor het mooie gesprek. ik bel je zeker weer snel terug.




Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke met medium Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt boor het fijne en warmte gesprek mooi bootschappen dankjewel .




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Ik vond het gesprek erg prettig en duidelijk. Heb er vertrouwen in dat de voorspellingen uitkomen dank je wel voor het mooie gesprek.




Ervaring van Esther met medium Anke   Ervaring van Esther met medium Anke   Ervaring van Esther geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Zo fijn, nog steeds op de juiste weg en gevoel. Jou inzichten zijn zo mooi en kloppend.




Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja met medium Anke   Ervaring van Sonja geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Dankjewel voor je fijne reading alles wat je zegt klopte. Je hebt een prachtige gave.




Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy met medium Anke   Ervaring van Mandy geplaatst op 17 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Fijn gesprek gehad met Anke. Zij heeft mij veel waarheden verteld en inzichten en tips gegeven. Prettig en deskundig persoon. Aanrader.




Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A met medium Anke   Ervaring van A geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Wat een fijne gesprek. Veel informatie gekregen en vertrouwen voor de toekomst. Toppertje.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Wat een fijn gesprek. Mooie adviezen, inzichten en vooral je luisterend oor. Dank je wel voor het zijn. Ik wens je veel liefde en licht toe.




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 29 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Het was een waar genoegen met Anke aan de telefoon ik ben veel wijzer geworden uit het gesprek. dankje Anke voor het gesprek. ik ga er zeker wat mee doen .en hou je op de hoogte.




Ervaring van herma met medium Anke   Ervaring van herma met medium Anke   Ervaring van herma geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke,
Echt een fijn gesprek gehad met u. Dankjewel hiervoor en ik laat u zeker nog iets horen.




Ervaring van Shirley met medium Anke   Ervaring van Shirley met medium Anke   Ervaring van Shirley geplaatst op 31 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Heel erg bedankt, jij bevestigde mijn gevoel precies. Je gaf me weer vertrouwen super bedankt, bel je snel weer.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke jij kont heel goed invoelen op mijn situatie alles wat je zegt klopte. Ik hou je op de hoogte. xxx Ann.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 12 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke, heb er vertrouwen. in dat de voorspellingen uitkomen. Je bent heel goed in het aanvoelen. Dank je wel voor het mooie gesprek. Supergoed.




Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann met medium Anke   Ervaring van Ann geplaatst op 6 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Alles wat je vertelde klopte, jij bent heel sterk in het aanvoelen. Ik bel je zeker weer. Dankje voor jou advies.
Liefs w.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 25 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke, wat bent u een grote steun in de afgelopen tijd voor mij geweest. Ondanks ik steeds met dezelfde dingen bij u aankwam bleef u mij keer op keer vertrouwen geven. Ik kan u niet genoeg bedanken. Vind u een topper. Dikke kus. Tot gauw. X.




Ervaring van Cynthia met medium Anke   Ervaring van Cynthia met medium Anke   Ervaring van Cynthia geplaatst op 14 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Jij bent heel goed. alles klopte. ik bel je zeker weer x.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 22 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke,dank u voor het gesprek je voelde het heel goed aan. ik weet nu waar ik voorsta en ga er proberen met volle moed tegenaan te gaan. Ik hou je zeker op de hoogte.
Liefs.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 13 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Liefs Anke, jou zuiverheid en directheid is wat ik nodig heb, ja draait er niet omheen maar begrijpt mij tegelijkertijd ook. Dankjewel ik bel je gauw weer. Liefs.




Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W met medium Anke   Ervaring van W geplaatst op 26 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Het was een heel mooi gesprek dank je voor jou inzichten.
Groetjes w.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 5 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Bedankt Anke u bent het beste medium voor mij. Na ons kort gesprekje nog geen 30 minuten later wat u net zei was uitgekomen. Hij had gebeld maar het signaal was slecht, nu nog afwachten over mijn werk. GBU Anke groetjes thina.




Ervaring van Tinike ( thina) met medium Anke   Ervaring van Tinike ( thina) met medium Anke   Ervaring van Tinike ( thina) geplaatst op 23 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke online vandaag. bedankt voor ons kort gesprekje net. die paar woorden wat u zegt had ik gewoon nodig, zuiver advies. Go to point. Alles wat u zegt komt snel uit,u bent echt 'GOED'. ik kan iedereen adviseren U hulp in te roepen.




Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike geplaatst op 22 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Lieve Anke, bedankt voor ons gesprekken gisteravond. U ben echt een goed medium. Ik had hem gebeld en u had gelijk ,alles wat u zegt klopt allemaal. Ik bel u binnenkort weer. Groetjes Tinike.




Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike met medium Anke   Ervaring van Tinike geplaatst op 4 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  heb met Anke gesproken. heeft op al mijn vragen een antwoord gehad en heeft in vele dingen mij inzicht gegeven. kon veel over mij vertellen wat ook klopte. zal haar zeker aanbevelen bij mijn bekenden kring. liefs V.




Ervaring van Vivien met medium Anke   Ervaring van Vivien met medium Anke   Ervaring van Vivien geplaatst op 7 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Een consult om nooit te vergeten, echt een aanrader. Ik hoorde dingen die zij echt niet kon weten. Ik bedank jou voor de tips en inzichten.




Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w met medium Anke   Ervaring van w geplaatst op 16 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  wat een heel mooi gesprek. ben nu ook heel rustig. bedankt voor alles. je hoort zeker weer van mij xxx.




Ervaring van xxx met medium Anke   Ervaring van xxx met medium Anke   Ervaring van xxx geplaatst op 11 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Anke ik ben blij je ontmoet te hebben, tot nu toe zijn er dingen uit gekomen. Dat je geduld heb met mij, ik weet dat het goed komt. Je bent een schat dank je voor je hulp.




Ervaring van concetta met medium Anke   Ervaring van concetta met medium Anke   Ervaring van concetta geplaatst op 16 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  bedankt voor dit gesprek.

Helemaal top!




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 5 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met medium Anke
  Ervaring met medium Anke
  Nogmaals dank. Je hebt me echt een stuk rust gegeven en ik verheug me erop om je binnenkort weer te spreken!




Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim met medium Anke   Ervaring van Wim geplaatst op 10 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden