Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Anitta
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Anitta
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Bedankt Anitta, zonet een goed ophelderend gesprek met u gehad. Groet, Angel.




Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel met medium Anitta   Ervaring van Angel geplaatst op 24 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anita. Jij bent absoluut een Topper. Bedankt om me te helpen.




Ervaring van Michelle met medium Anitta   Ervaring van Michelle met medium Anitta   Ervaring van Michelle geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Hi lieve Anitta.
Ik bel bijna elke dag huilend paniekerig en elke keer maak jij mij rustig en zegt dat het allemaal goed komt ,en
Je heb gelijk. , M is bij de Facebook groep weggegaan gisteren vrienden heeft een foto van de groep naar mij gestuurd dank je wel voor alles liefs fatiha
.




Ervaring van Fatiha met medium Anitta   Ervaring van Fatiha met medium Anitta   Ervaring van Fatiha geplaatst op 13 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Een lieve vrouw die veel geduld met me heeft en me al vaak gekalmeerd heeft in paniek buien. Wat werk betreft heeft ze me gouden raad gegeven. Nu hoop ik op de rest. Want dat ligt eventjes stil maar die stilte zou een goed teken zijn het zou niet lang meer wachten zijn. Dus ik tel op haar gave aangezien de gebeurtenissen van afgelopen weekend wel zijn uitgekomen. Ik laat het je weten zowel telefonisch als via deze weg als alles is uitgekomen .




Ervaring van E met medium Anitta   Ervaring van E met medium Anitta   Ervaring van E geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Een zeer aangenaam persoon en een hele duidelijke uitleg .




Ervaring van Liana met medium Anitta   Ervaring van Liana met medium Anitta   Ervaring van Liana geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Een uiterst bekwame medium. Top. Ze ziet het kristalhelder.




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Vandaag 10 november heb ik Anitta voor de eerste keer gebeld, dit is het 2 de bericht dat ik verstuur. je hebt me verteld dat ik door vrienden aan een andere job zou geraken. kom vandaag in een winkel iemand tegen die ik een tijdje niet meer gezien heb, ze vertelde mij waar ze werkte dat ze nog mensen zochte, deze vriendin gaat ervoor zorgen dat ik ook bij de firma kan werken. je bent echt een engel Anitta vandaag gebeld en nu al iets uitgekomen en echt wonder zeker voor mij, superbedankt Anitta.




Ervaring van Ch met medium Anitta   Ervaring van Ch met medium Anitta   Ervaring van Ch geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Dit is de eerste keer contact met je , heel tevreden . al hetgeen je gezegd hebt klopt volledig ., en je voorspelling daar geloof ik steevast in dat het uitkomt , bedankt Anitta .




Ervaring van Ch met medium Anitta   Ervaring van Ch met medium Anitta   Ervaring van Ch geplaatst op 10 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Wat een goed medium. Wat ze vertelt klopt helemaal. Ook kon ze mijn zoon goed omschrijven. Ik ben benieuwd naar haar voorspellingen, ik laat het weten als ze uitkomen. Sowieso heb ik er vertrouwen in. Aanrader.ben je .




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra met medium Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Dankjewel Anitta voor het fijne gesprek en dat je blijft bij wat je ziet.
En hoe je dingen zegt maakt ook het verschil.
Dat is zo waardevol. Daar kunnen anderen nog iets van leren.

Dankjewel en een fijne mooie dag gewenst.

Groetjes, Karin.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 13 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Ik heb Anitta nu 2 maalgesproken. Hele lieve rustige vrouw. Die snel kan invoelen, maar het op een duidelijke en rustige manier kan overbrengen.
Ze kan echt heel goed invoelen.
Een aanrader.

Dankjewel Anitta voor de gesprekken.

Groetjes, Karin x.




Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin met medium Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Lieve Anitta,

Wat heeft u mij veel inzichten gegeven. En ook alles klopte uit het verleden. Ik vind u bijzonder goed mooi.

Bedankt voor de mooie reading en tot bellens.

Lieve groet Y.




Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem met medium Anitta   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Ik heb voor de eerste keer met Anitta gesproken. Het voelde enorm goed aan. Alles wat zij vertelde kon ik alleen maar bevestigen dat het klopte. Ze is lief en rustig, ik kwam tot rust door haar. Ze stel bijna geen vragen en toch wist ze alles te vertellen hoe het is. Ik geloof wel in wat zij zegt en dat deze zal uitkomen. Ik vind ze heel nuchter en een aanrader. Ik zal ze zeker nog bellen en ik kijk uit naar de voorspelling die zou uit komen. Ik geloof er in omdat ze zoveel positiviteit uitstraalt en ook omdat ze goed kon aanvoelen hoe het zat zonder dat ik te veel moest vertellen. Anitta bedankt voor de steun en tot binnenkort.




Ervaring van Laila met medium Anitta   Ervaring van Laila met medium Anitta   Ervaring van Laila geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met medium Anitta
  Ervaring met medium Anitta
  Anitta is een top medium die zaken heel goed aan voelt. Zonder haar iets te vertellen over de situatie kon zij vertellen wat de stand van zaken is. Anitta is heel geduldig en gaf antwoord op al mijn vragen. Dank je Anitta ik heb er alle vertrouwen in. Gr D.




Ervaring van D met medium Anitta   Ervaring van D met medium Anitta   Ervaring van D geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden