Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Amber
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Amber
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Hoi Amber,

Dankjewel voor alles. Hou je op de hoogte was een fijne gesprek.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela met medium Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 5 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dag lieve Amber, ik wil jou weer ontzettend bedanken voor jou heldere inzichten en adviezen. Ik wil jou aan een ieder aanbevelen. Alles wat jij voorspeld komt uit. Altijd neem jij tijd voor mij, zo fijn is dat. Soms ben ik bang, maar dan weet jij weer mijn angsten weg te nemen. Ik weet zeker dat jij heel lang in mijn leven zal voortleven. Dankjewel.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve lieve lieve Amber,

Dank voor je inzichten. Wij hebben al een tijdje contact met elkaar en ik krijg altijd oprechte adviezen van jou. Buiten jou inzichten, ben jij voor mij de allerliefste die ik volledig vertrouw, maar je zegt ook eerlijk als je het niet zeker weet. Je doet geen toezeggingen als je ergens niet achterstaat. Daar heb ik wat aan, altijd eerlijk en oprecht. Ik wil je ontzettend bedanken en heel fijn jouw stem gehoord te hebben.
Dag lieve Amber en tot horens.

Lieve groetjes,

Maureen.




Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen met medium Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 23 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber met medium Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank u voor u aangename gesprek. Ik blijf er in geloven .
Dat alles goed komt.
Je hebt me de kracht gegeven . Dank u. Ik hou je op de hoogte. Xxx.




Ervaring van Sterre met medium Amber   Ervaring van Sterre met medium Amber   Ervaring van Sterre geplaatst op 7 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Super goed, ze voorspelde wat ik eeder heb gehoord .en Kon mij zo goed invoelen. Top.




Ervaring van S met medium Amber   Ervaring van S met medium Amber   Ervaring van S geplaatst op 11 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je wel Amber. Duidelijke antwoorden waar ik iets aan heb.




Ervaring van Eva met medium Amber   Ervaring van Eva met medium Amber   Ervaring van Eva geplaatst op 2 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Zojuist een 1e reading van Amber gehad. Ik had 1 vraag. Maar vanuit de kaarten kwamen onderwerpen naar voren die voor 100 % klopten. Hoe bijzonder. Dank je wel Amber. Ik ga je zeker in de toekomst nog een keer bellen.




Ervaring van Anita met medium Amber   Ervaring van Anita met medium Amber   Ervaring van Anita geplaatst op 30 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je wel voor je consult.
Je ziet de dingen heel zuiver en correct. Je zag dingen in de toekomst die je niet kon weten en toch heb je ze benoemd.
Zowel mijn toekomst als die van mijn naasten kon je vertellen.
Ik heb er veel aan. Bedankt.




Ervaring van Ilse met medium Amber   Ervaring van Ilse met medium Amber   Ervaring van Ilse geplaatst op 15 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Lieve Amber je hebt het weer goed .even wachten zei je en dan komt hij vanzelf terug en het is zo. ben ik blij met jouw uitspraken heerlijk en eerlijk . tot de volgende . dikke kus
.




Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els geplaatst op 6 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Beste Amber dat je Me zo verstaat. ik ben heel blij met jou en ik bel ook altijd naar jou. duidelijke uitleg en met ook je opleiding psych dat doet heel dank je wel tot de volgende. Veel liefs. Lowie .




Ervaring van lowie met medium Amber   Ervaring van lowie met medium Amber   Ervaring van lowie geplaatst op 18 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Ik ben blij je weer gehoord te hebben. weer kwam alles uit maar ik moet luisteren naar je . dat heb ik geleerd deze tijd ik heb genoten van de reading en vooral je uitleg erbij. dank je Amber .




Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els met medium Amber   Ervaring van els geplaatst op 16 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Dank je Amber voor je reading. Ik voelde Me zo goed na je uitspraak. No nonsens gewoon goed uit gelegd. Bel je zeker terug om die mooie uitleg van je. Kus Roland.




Ervaring van ronald met medium Amber   Ervaring van ronald met medium Amber   Ervaring van ronald geplaatst op 4 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met medium Amber
  Ervaring met medium Amber
  Ik bel u al jaren en telkens geeft u mij weer het vertrouwen terug, waar ik weer mee verder kan leven. Heel erg bedankt voor uw mooie voorspelling. Laten we hopen dat het allemaal uitkomt na die hele lange tijd en dat we weer gelukkig samen bij elkaar kunnen zijn.

groetjes,
Els




Ervaring van Els met medium Amber   Ervaring van Els met medium Amber   Ervaring van Els geplaatst op 19 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden