Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Will
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Will
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Soms loop ik ook even vast op bepaalde stukken, en heb ik nood aan wat opheldering. Dankjewel Will voor het mooie gesprek van daarnet. Het is fijn je terug online te zien. Groetjes.




Ervaring van krista met medium Will   Ervaring van krista met medium Will   Ervaring van krista geplaatst op 12 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  naar will bellen is een plezier, hij is een echte aanrader. Hij heeft een goed luisterend oor en komt heel snel to the point. mooie voorspelling en kan ni wachten tot ze gaat uitkomen :). Je bent een topper en ik ga je zekers nog bellen.




Ervaring van wendy met medium Will   Ervaring van wendy met medium Will   Ervaring van wendy geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Mooie voorspelling je wist mijn heliefde wel perfect te beschrijven . nu wachten tot de zomer hopelijk met happy end zoals je beschreef. top medium.




Ervaring van Ste met medium Will   Ervaring van Ste met medium Will   Ervaring van Ste geplaatst op 22 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Fijne stem om naar te luisteren. Klinkt authentiek, open en eerlijk. Er gaat iets helend en verademend vanuit .




Ervaring van Lies met medium Will   Ervaring van Lies met medium Will   Ervaring van Lies geplaatst op 9 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Will je bent echt een topper. je luisterd naar alles wat ik je vertel en geeft mij het juiste antwoord .we horen ons zeker terug ( er is al 1 ding uitgekomen ) top .




Ervaring van B met medium Will   Ervaring van B met medium Will   Ervaring van B geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Will, je bent een topper. Zeer fijne man om naar te luisteren. Ik kan het iedereen aanraden.Ene voorspelling is al uit gekomen. Ik blijf positief.




Ervaring van Sherida met medium Will   Ervaring van Sherida met medium Will   Ervaring van Sherida geplaatst op 5 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Wauw, wat een lieve man en wat een goed medium. Zijn stem werkt healend . Hele mooie voorspellingen, en eind zomer weer in balans en weer samen met de liefde van me leven. Ga zo door met je werk lieve Will. Ik laat je weten als de voorspellingen uit zijn gekomen.
Liefs.




Ervaring van MnrS met medium Will   Ervaring van MnrS met medium Will   Ervaring van MnrS geplaatst op 1 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Will, hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken.
Echt alles is uitgekomen.
Jammer dat je niet meer online bent.
Met vriendelijke groet,
Angelique.




Ervaring van Angelique met medium Will   Ervaring van Angelique met medium Will   Ervaring van Angelique geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Hoi Will, je bent een enorm groot steunpilaar en je voorspellingen komen ook steeds uit. Je weet als die ene voorspelling uitkomt jij suikernonkel zal zijn. Hoop je snel weer te spreken.




Ervaring van Lydia met medium Will   Ervaring van Lydia met medium Will   Ervaring van Lydia geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  lieve Will, ik wil je bedanken voor je inzichten. Tot nu toe is alles uitgekomen wat je voorspeld had. Ik ga zeker terug bellen echte aanrader grts.




Ervaring van diana met medium Will   Ervaring van diana met medium Will   Ervaring van diana geplaatst op 21 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Jij bent een kanjer, alweer had je gelijk ivm Y. vandaag was het al zover zoals je voorspeld had. Tot gauw. L.




Ervaring van Lydia met medium Will   Ervaring van Lydia met medium Will   Ervaring van Lydia geplaatst op 9 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Superveel gelache met je Willl ,.je bent een toppertje.tot next time
Gr.
R.




Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Je bent echt een aanrader .groetjes m.




Ervaring van Anemil met medium Will   Ervaring van Anemil met medium Will   Ervaring van Anemil geplaatst op 29 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Hoi Will, ik heb jou gisterenavond gesproken ivm y. en met het geld dat ik te goed heb. En je hebt volledig gelijk er is vertraging op wegens een procedurefout. Jij bent een geweldig medium want je zit telkens juist. Grtjs en tot binnenkort.




Ervaring van Ly. met medium Will   Ervaring van Ly. met medium Will   Ervaring van Ly. geplaatst op 27 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Dankje voor je oprechte reading.




Ervaring van M met medium Will   Ervaring van M met medium Will   Ervaring van M geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Dank je wel Will ,superrr bericht van je mogen ontvangen. Iklaat je iig weten over mn ex die nu zo stoer doet en mn verhuizing uiteraard. toppie
R.




Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R geplaatst op 20 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Hoi wil je nog eens bedanken voor je fotoreading. was een bevesting voor mij. groetjes marianna.




Ervaring van Marianna met medium Will   Ervaring van Marianna met medium Will   Ervaring van Marianna geplaatst op 18 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  hoi will, bedankt voor jou reading .je bent heel duidelijk en je voelt precies hoe het is .groetjes marianna.




Ervaring van marianna met medium Will   Ervaring van marianna met medium Will   Ervaring van marianna geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  beste will je kan heel goed invoelen en goede raad geven. bedankt voor je klare en duidelijke reading.




Ervaring van marianna met medium Will   Ervaring van marianna met medium Will   Ervaring van marianna geplaatst op 8 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Hoi Will ik wil je ontzettend bedanken voor je inzichten. Wat je tot nu toe hebt gezegd is uitgekomen. Ik ga je zeker terugbellen groetjes d.




Ervaring van D met medium Will   Ervaring van D met medium Will   Ervaring van D geplaatst op 3 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Je bent een toppertje. Zeker aan te raden. Groetjes.




Ervaring van K. met medium Will   Ervaring van K. met medium Will   Ervaring van K. geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Will ,je bent een toppertje,bedankt voor de complimenten. ik ga me zeker openstellen (eikenboom)en wie weet kan ik ooit een reading voor je doen .haha ,ik laat je iig weten hoe t gaat. een fijne avond gr.R.




Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R met medium Will   Ervaring van R geplaatst op 9 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Beste
Will ik vond het een heel fijn gesprek .
De moeite om te bellen , goede vooruitzichten . Je vertelt gewoon alles wat je ziet. Zonder twijfel. Je bent een aanrader. Zelfs al is het een moeilijke situatie dat ik je vroeg heb ik een duidelijk antwoord gekregen nu ook hopen dat het zo gaat gaan en je zag ook dingen die klopte in verband met mijn dochter .enorm goed van r.




Ervaring van rosita met medium Will   Ervaring van rosita met medium Will   Ervaring van rosita geplaatst op 7 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Beste
Will ik vond het een heel fijn gesprek .
De moeite om te bellen
Groetjes stef .




Ervaring van Stef met medium Will   Ervaring van Stef met medium Will   Ervaring van Stef geplaatst op 5 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  


Ervaringen van bezoekers met medium Will
  Ervaring met medium Will
  Beste will al wat je voorspelt hebt is uitgekomen. ik dank je er enorm voor. mijn held.




Ervaring van Inge met medium Will   Ervaring van Inge met medium Will   Ervaring van Inge geplaatst op 5 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Will  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden