Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Saskia
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Saskia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  hey sas

heb je net voor het eerst gesproken , en wauww wat ben ik verbaasd je wist zoveel, je bent een prachtige vrouw
ik bel je zeker snel weer op wanneer jou voorspelling uit zijn gekomen!!


xxxx




Ervaring van s met medium Saskia   Ervaring van s met medium Saskia   Ervaring van s geplaatst op 20 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hoi Saskia, ik heb je zojuist gesproken. Ik bel al heel lang met jullie lijn, maar dit is eerste keer dat ik een getuigenis plaats. Jij bent echt goed!!! Zo zuiver, helder en duidelijk!! Ik heb al dagen lang een dip. Jij hebt echt positievetijd gebracht. Ik ben weer positief. Voel me stukken beter! Bedankt dat je mij duwtje in de rug hebt gegeven. Groetjes




Ervaring van anoniem met medium Saskia   Ervaring van anoniem met medium Saskia   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Saskia is echt waanzinnig goed! Alles wat ze zegt komt uit, ze heeft het echt altijd bij het rechte eind en je kan ook nog met d,r lachen. Daarbij is ze totaal niet zweverig maar zegt waar het op staat. Echt een topper! Mooi mens! Dank je wel!




Ervaring van i met medium Saskia   Ervaring van i met medium Saskia   Ervaring van i geplaatst op 30 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hoi Saskia, supertof dat je even doorverwezen heb, ik apprecieer dit ten zeerste en dat is collegialiteit op zijn zuiverst! Warme hartengroet, je collega, Mieke




Ervaring van Mieke met medium Saskia   Ervaring van Mieke met medium Saskia   Ervaring van Mieke geplaatst op 27 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hey Saskia, Helaas tijd was op maar dessalnietemin een heel verhelderend gesprek gehad . Heb weer vertrouwen en moed! Dankjewel!




Ervaring van tring met medium Saskia   Ervaring van tring met medium Saskia   Ervaring van tring geplaatst op 10 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Jeetje Sas,je bent echt super! Nuchter en to the point, dank je wel meisie!




Ervaring van Jacq met medium Saskia   Ervaring van Jacq met medium Saskia   Ervaring van Jacq geplaatst op 8 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Voelde me gisteren zo onrustig, trouwens al een tijd dan weer wel, dan weer niet. Gisteren dan met Saskia gebeld. En ik voel me nog altijd rustig. Ik weet niet wat ze heeft gedaan. Ik denk een combinatie van duiding van mijn huidige situatie, van wat ik heb meegemaakt, van waar ik behoefte aan heb en van wat er gaat gebeuren. Ze klinkt overtuigd en praat duidelijk. Dat heeft me ervan overtuigd, dat het allemaal goedkomt met me. Alsof mijn wanhoop overgegaan is in vertrouwen. Als ik het weer moeilijk krijg, dan bel ik haar zeker opnieuw. Ze geeft me mezelf terug.




Ervaring van Lies met medium Saskia   Ervaring van Lies met medium Saskia   Ervaring van Lies geplaatst op 26 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  hoi Saskia,

je voorspellingen zijn tot nu toe allemaal uitgekomen en wat de liefde betreft een heel klein beetje en dat zal vanzelf nog blijken of de rest daarvan ook uitkomt. Maar ik vind je de beste op deze site.

liefs lidia




Ervaring van lidia met medium Saskia   Ervaring van lidia met medium Saskia   Ervaring van lidia geplaatst op 10 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia vind je geweldig bel je al een hele tijd en altijd monter je mij op heb mijn eigen geloof en soms ben ik dat kwijt en dan is er die leve stem die zegt je moet volhouden geduld. Heb nog een weg te gaan maar weet dat de donker wolken over zullen gaan en blijf geloven. Dank je om er te zijn. c




Ervaring van cindy met medium Saskia   Ervaring van cindy met medium Saskia   Ervaring van cindy geplaatst op 23 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hoii lieverd had net met je opgehangen en hem een bericht gestuurd en pats belde me nog meteen terug ook . Thanks door jou zag ik het weer zitten ik zat echt in de put door negatieve verhaaltjes van anderen maar jij liet me het licht weer zien en idd hij antwoordde meteen. Zei zelf al dat hij naar huis wilde ben niet boos geworden en zei ik praat met je als je terug bent en dan ga ik jou weer bellen want je bent echt een toppertje!!




Ervaring van Frieda met medium Saskia   Ervaring van Frieda met medium Saskia   Ervaring van Frieda geplaatst op 26 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia, ik vind je nog steeds waanzinnig goed.
Lekker om mee te praten nuchter en je verstaat je vak gewoon!

Wat ik op laatst wilde zeggen:
mijn sms eindigde ik met, Ik ga genieten van wat het leven me te bieden heeft en wens jou een gelukkig leven Xx

Ik hou je op de hoogte!
Liefs Christa




Ervaring van Christa met medium Saskia   Ervaring van Christa met medium Saskia   Ervaring van Christa geplaatst op 11 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  heey Saskia je bent echt zuiver en goed. Je kon me meteen met detail vertellen hoe de situatie was en ik had nog helemaal niks gezegd. Dat heb ik nog niet veel meegemaakt. Heel erg bedankt voor de geruststellende berichten en ik hoop dat je voorspellingen uitkomen ik geloof in je!! Je hoort nog van me.. ik heb nog even geduld het is de moeite waard




Ervaring van Lieke met medium Saskia   Ervaring van Lieke met medium Saskia   Ervaring van Lieke geplaatst op 24 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hey sas, je bent een supertof mens, lekker down to earth met inzichten wara je u tegen zegt.Je zit echt altijd goed!
Ook altijd veel lol met je! je bent n topper!




Ervaring van iris met medium Saskia   Ervaring van iris met medium Saskia   Ervaring van iris geplaatst op 22 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  lieve saskia vind het fijn je weer gesproken te hebben alles wat je nu voorspelt heb is uit gekomen ben zo blij met jou je bent de beste gerda




Ervaring van gerda met medium Saskia   Ervaring van gerda met medium Saskia   Ervaring van gerda geplaatst op 16 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  hey Saskia,
Ik heb u daarnet aan de telefoon gehad, en je wist mij gerust te stellen dat, weer inorde ging komen met k.dat heeft mij zoveel deugd gedaan, want toen ik u belde, was ik een beetje down en jij hebt mij daarop een klare kijk gegeven.je wiste mij ook te vertellen dat ik dat werk ging hebben.ik laat u het weten als de voorspellingen uitkomen.vele groeten lin.




Ervaring van lin met medium Saskia   Ervaring van lin met medium Saskia   Ervaring van lin geplaatst op 10 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  dag Saskia, ik viel weg opeens... Wil je wel bedanken voor onze gesprek, ik hou je op de hoogte als ik wat hoor.. De twee weken waar we het over hadden klopt enigszins wel, dus ik wacht het nog af.. Het is goed om te weten dat we weer samen komen en dat contact best dichtbij ligt,.. Veel liefs R




Ervaring van R met medium Saskia   Ervaring van R met medium Saskia   Ervaring van R geplaatst op 9 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Sas,

We spreken elkaar nu al zoooooo lang en elke keer weer is het fijn om met je te praten. Je helpt mensen door zo uit je gevoel te spreken, je ziet bepaalde beelden, heel zuiver heel helder, je weet precies waarover je praat ongelooflijk wat een kennis en geweldig medium ben jij! Voor jou is dit keihard werken maar geloof me mensen die jou spreken die weten met hoeveel liefde, en energie jij dit doet voor alles en iedereen.
Ik ben je eeuwig dankbaar en zal nooit vergeten wat je allemaal hebt gezegd, bedankt voor je enorme steun en waardering naar mij toe.
We gaan elkaar nog veel spreken......
Heel veel liefs S




Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S geplaatst op 22 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hoi Saskia,

Bedankt voor je steun. Ik heb opgeschreven wat je zei en laat je idd weten over twee weken of hij contact opgenomen heeft.. Veel liefs R




Ervaring van R met medium Saskia   Ervaring van R met medium Saskia   Ervaring van R geplaatst op 21 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Ik kan het bijna niet geloven. Je spreekt over een band met een vriendin, die mij veel energie gaat geven. Ik kijk een minuut later in mijn mailbox. En ik krijg een uitnodiging van haar. Amai.. Als de rest ook gaat zijn, zoals je me net hebt verteld, dan komt het allemaal toch nog goed.. Na dat mailtje van daarnet, weet ik het gewoon. Bedankt, Saskia, heel erg bedankt!




Ervaring van Lies met medium Saskia   Ervaring van Lies met medium Saskia   Ervaring van Lies geplaatst op 19 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia, bedankt voor je reading! Ik zie de toekomst weer een beetje beter in. Dank je wel!




Ervaring van Danielle met medium Saskia   Ervaring van Danielle met medium Saskia   Ervaring van Danielle geplaatst op 8 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Ha lieve sas , ff een lief berichtje complimentjes voor jou,
Ik bid alltijd van tevoren dat God me dan een engeltje mag sturen en daar was je dan, ongelovelijk wat jij van Hem door krijgt is zo puur en jij hebt zelfs geen kaartjes nodig , kan zo dingen vertellen,ja dat rardartje van jou is goed afgesteld op daarboven hihi.Ja je brengt gelijk boem rust,zo n warme liefdevolle stem als je hebt en ja wat ik goed van je vind is dat je de waarheid verteld en werkelijke aandacht voor me hebt en het echt goed met me voor hebt en tegelijkertijd licht,wij lachen ook wat af. echt heerlijke vrojlike meid. ik ga vanavond een kaarsje voor je aansteken en ff voor je bidden dat je veel mensen tot rust en zo positief mag brengen met die gave die je van God gekregen heb. Mijn God wat ben ik blij jou te leren kennen,supergoed contact, je bent keigoed, weet dinge die je niet kan weten, zo raak en hebt een hart van goud meissie, echt een schat, luv ya en Gods zegen dat Hij je weg mag leiden en beschermen en alvast gefeliciteerd yeah hihihi je weet wel waarvoor dubbel gefeliciteerd hihihi en veel geluk en liefde op je weg dikke knuff van een lief engeltje.




Ervaring van lief klein engeltje met medium Saskia   Ervaring van lief klein engeltje met medium Saskia   Ervaring van lief klein engeltje geplaatst op 8 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Sas,
Wat hebben we samen al veel meegemaakt, ontzettend veel gelachen maar ook heb ik mijn tranen laten gaan en weet dat ik dit bij jou kan doen! Ik waardeer jou steun en heb diep respect voor hoe jij mij bij staat en helpt. Nu hopen dat alles goed gaat komen zoals je mij verteld hebt, maar jou gevoel, kennis en waarnemingen zijn altijd goed bedankt lieverd. xs




Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S geplaatst op 3 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia
We spreken elkaar nu alweer een hele lange tijd. Elke keer weer blijf je mij verbazen. Zo zuiver, duidelijk en helder. Maar vooral ook met een stuk gevoel naar de mens toe.
Veel bewondering voor de manier hoe jij mensen bij staat en helpt.
We zullen elkaar nog lange tijd blijven spreken, 1 ding weet ik nu zeker.......beter bestaat niet!




Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S met medium Saskia   Ervaring van S geplaatst op 24 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  The best !!!!!!!!!!!!!!!!!




Ervaring van Luna met medium Saskia   Ervaring van Luna met medium Saskia   Ervaring van Luna geplaatst op 17 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Hoi Saskia,

Bedankt voor het fijne gesprek en ik hoop dat het inderdaad gunstig zal uitpakken allemaal. Ik hou je op de hoogte en nogmaals bedankt.

Groetjes, Ingrid




Ervaring van Ing met medium Saskia   Ervaring van Ing met medium Saskia   Ervaring van Ing geplaatst op 16 mei 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia,

Allereerst diep respect voor het gene wat jij doet, kan, weet en aanvoelt. Ongelooflijk hoe enorm goed jij bent maar vooral hoe goed jij iemand op je gemak kunt stellen, daarnaast het aller belangrijkste, hoe jij bepaalde voorspellingen kunt vertellen die ook nog gebeuren of staan te gebeuren.
Eerlijk is eerlijk mij heb je tien duizend keer overtuigd, onze gesprekken zijn heel warm, eerlijk maar vooral ook waar ik iets aan heb en mee verder kan.
Lieve Sas je bent zo goed in wat je doet blijf dit vooral doen want ik weet zeker dat mensen die met jou gesproken hebben mega trots op je zijn op het werk wat je verricht naar iedereen toe! Liefs S.S.




Ervaring van Sophie met medium Saskia   Ervaring van Sophie met medium Saskia   Ervaring van Sophie geplaatst op 9 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  ha die sas, Het gaf me een warm gevoel met je te praten, ik ga je zeker nog terug bellen en ik hoop dat je voorspelling uitkomt, kusje van k.




Ervaring van k met medium Saskia   Ervaring van k met medium Saskia   Ervaring van k geplaatst op 9 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  lieve saskia alles wat je zei is uit gekomen je bent echt super kon het niet geloofen maar hij is terug ben je echt dankbaar bel je zeker terug groetjes j




Ervaring van jess met medium Saskia   Ervaring van jess met medium Saskia   Ervaring van jess geplaatst op 27 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Sas,
dankje! voel je prachtige intentie!
Liefs




Ervaring van C met medium Saskia   Ervaring van C met medium Saskia   Ervaring van C geplaatst op 15 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia,
Hele fijne jaarwisseling. Het was echt heel fijn om de afgelopen tijd met je te spreken. Je hebt geweldige inzichten.Ik hoop dat je deze week weer op de lijn zit.Liefs C




Ervaring van C met medium Saskia   Ervaring van C met medium Saskia   Ervaring van C geplaatst op 30 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia.Heb je een aantal dagen terug aan de tel.gehad en wil je bedanken, simpelweg voor alle woorden waarmee je mij versteld deed staan.Het gesprek begon ik met een open vraag.. en Saskia begon met sterke feiten.Ik hoop dat wat je me hebt gezegd ook zo zal zijn,maar meer nog wens ik jou veel succes in alles wat je doet,want dat doe je goed!Hele lieve Groet.




Ervaring van anoniem. met medium Saskia   Ervaring van anoniem. met medium Saskia   Ervaring van anoniem. geplaatst op 2 december 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  hey saskia bedankt voor gesprekje... ik bel je snel weer




Ervaring van soes met medium Saskia   Ervaring van soes met medium Saskia   Ervaring van soes geplaatst op 13 april 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Saskia bedankt voor je open en oprechte reading.Je bent een aanrader! Groetjes V




Ervaring van V met medium Saskia   Ervaring van V met medium Saskia   Ervaring van V geplaatst op 28 maart 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Mijn ervaringen met Saskia zijn heel erg goed! Ze is een zuiver medium, duidelijk en eerlijk. Ze is heel goed en echt zeker betrouwbaar.
Ik heb haar nu een paar keer gesproken en alles wat ze zegt klopt!
Tot de volgende keer en heel veel dank voor al je goede hulp. Groetjes van Jolanda




Ervaring van Jolanda met medium Saskia   Ervaring van Jolanda met medium Saskia   Ervaring van Jolanda geplaatst op 1 februari 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  


Ervaringen van bezoekers met medium Saskia
  Ervaring met medium Saskia
  Lieve Saskia, ik heb je nog maar 1 keer om raad gevraagd en je sloeg de spijker exact op de kop! Je bent oprecht, duidelijk en je praat niet met de mensen mee. Je neemt serieus de tijd om de situatie zo helder mogelijk in te schatten en goed uit te leggen. Ik bel je zéker nog terug. Veel liefs van Laura




Ervaring van Laura met medium Saskia   Ervaring van Laura met medium Saskia   Ervaring van Laura geplaatst op 12 november 2011
Plaats zelf een ervaring Bel met Saskia  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden