Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Rachel
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Rachel
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Hartelijk dank Rachel. ben je dankbaar voor de goede tips. Super, ik kan weer vooruit.




Ervaring van Odette met medium Rachel   Ervaring van Odette met medium Rachel   Ervaring van Odette geplaatst op 2 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Lieve Rachel,

Eind december sprak ik je en je kon me toen precies vertellen hoe het er qua persoonlijke groei & ontwikkeling voor stond. Nu, 2 maanden verder, bel ik je weer en je beschreef meteen haarfijn de verschillen, mijn groei. Je kon zo goed aanvoelen wat veranderd was. Ook na dit gesprek gaf je me weer handvatten waar ik absoluut weer mee aan de slag ga. Je bent een fijn mens en ik ben erg blij dat je bij mij bijstaat in deze hectische fase. Je bent zeer respectvol en integer. Dank daarvoor.
Tot gauw weer en veel liefs,
Je weet wel wie :).




Ervaring van Vrouw met medium Rachel   Ervaring van Vrouw met medium Rachel   Ervaring van Vrouw geplaatst op 18 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Hoi Rachel. Ik heb je een aantal keren gesproken ivm mijn relatie en mijn nieuwe baan. In beide gevallen had je het bij het juiste eind. Mijn relatie is goed gekomen. En ik heb de nieuwe baan zoals jij voorspelde. SUPER. Jij ben een echte aanrader.




Ervaring van Chris met medium Rachel   Ervaring van Chris met medium Rachel   Ervaring van Chris geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Beste Rachel,
Wat ben je een TOP medium. Vanaf het moment dat je begon met praten, kreeg ik kippenvel. Wat ben je geweldig. Dingen waarvan je nooit kon weten, heb je gezegd of het waar was. Pffffff.ongelooflijk. Ik blijf zeker in contact met je en zodra er een voorspelling uitkomt, laat ik je weten.Nogmaals dank je wel voor de geweldige redding.
Groetjes,
Nelly.




Ervaring van Nelly met medium Rachel   Ervaring van Nelly met medium Rachel   Ervaring van Nelly geplaatst op 12 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Dank je wel Rachel voor je advies, helaas was het tegoed op voordat ik je kon bedanken. Ga aan de slag met het loslaten.




Ervaring van Lies met medium Rachel   Ervaring van Lies met medium Rachel   Ervaring van Lies geplaatst op 10 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Rachel

Ik weet echt niet wat ik moet zeggen zo flabbergasted ben ik. Mijn mond viel open van verbazing. Ik hoefde niets te zeggen en jij wist precies aan te geven wat er speelde. En nee, het ging niet over de geijkte onderwerpen maar over zaken die je echt niet kon weten en bedacht krijgt betreffende werk, rechtszaak enz. Dat kun je niet raden en wist je zonder enige aanleiding of vraag hieromtrent. Beste mensen, wil je echt gehoord en gezien worden dan zit je bij Rachel goed. Dank je wel. Je hebt mij een groots kadeau gegeven vandaag zonder dat je het wist. Dank, dank , dank .




Ervaring van juffrouw met medium Rachel   Ervaring van juffrouw met medium Rachel   Ervaring van juffrouw geplaatst op 9 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Lieve Rachel,wat je ziet had gelijk weer.Ik ben zo blij mee. je bent gewoon TOP.




Ervaring van j met medium Rachel   Ervaring van j met medium Rachel   Ervaring van j geplaatst op 7 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Rachel is steengoed,krijgt dingen door die ze niet kon weten. Zowel over personen en situaties,geeft ook goede tips mee. Fijn persoon om mee te praten. Dankjewel en ik laat je weten hoe alles gaat verlopen,liefs .




Ervaring van Eveline met medium Rachel   Ervaring van Eveline met medium Rachel   Ervaring van Eveline geplaatst op 30 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Rachel voorspelde de juiste locatie bij een zoektocht naar een geschikte projectlocatie. Zeer goede analyse en contextbeschrijving bij de zorgen en onzekerheden die ik had. Tx.




Ervaring van Es met medium Rachel   Ervaring van Es met medium Rachel   Ervaring van Es geplaatst op 28 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Hoi Rachel, wat een super vrouw ben jij. Jij voelt dingen perfect aan. Zonder dat je dingen mooier maakt, voel jij de situatie perfect aan. En geeft duidelijk en onderbouwd aan wat mijn te wachten staat. Gelukkig positief, het was een fijn en open gesprek. Groetjes Chris.




Ervaring van Chris met medium Rachel   Ervaring van Chris met medium Rachel   Ervaring van Chris geplaatst op 24 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Wauw Rachel.

Wat een zuiver medium ben je toch. We hebben een fijn gesprek gehad het leek wel alsof ik met een vriendin aan het kletsen was. Ik hoop dat je nog weet wie ik ben. Dat vrouwtje die eigenlijk klaar is met haar huidige werk maar nog zoekende in het andere, Onzekerheid speelt mij parten. Ik zal je advies volgen en aan de slag gaan. Jij hoort mij zeker weer. Vrijdag heb ik die afspraak met die vrouw ik laat je nog weten hoe het is gegaan. Nogmaals bedankt.

Groetjes Anoniem.




Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  3x whauw voor deze vrouw. haar omschrijving van een persoon en mezelf was zo duidelijk.
ongelooflijk.
Je bent een zeer bekwame vrouw met duidelijk zicht op de zaken.
Dank van harte.




Ervaring van karolien met medium Rachel   Ervaring van karolien met medium Rachel   Ervaring van karolien geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Hallo Rachel.
Ik ben iedere keer dankbaar voor je ondersteuning en wijze woorden.
We bellen op een ander tijdstip, als ik niet meer zo gefrustreerd ben.
Sorry.
Lieve groet.




Ervaring van w met medium Rachel   Ervaring van w met medium Rachel   Ervaring van w geplaatst op 15 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Bedankt voor het motiverende gesprek van vanmiddag, ik heb meteen weer zin om er tegenaan te gaan. Ik voel
me weer stukken beter, ook op het gebied van de liefde. waar ik in eerste instantie voor belde.




Ervaring van De piercer met medium Rachel   Ervaring van De piercer met medium Rachel   Ervaring van De piercer geplaatst op 13 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Beste Rachel, Bedankt voor het geweldige consult. Heel erg helder, je zat er direkt goed op. Hopelijk komen de voorspellingen snel uit maar na het gesprek met jou twijfel ik daar niet aan. Ik laat het je weten. Ga zo door met dit mooie werk. Groet, Odette.




Ervaring van Odette met medium Rachel   Ervaring van Odette met medium Rachel   Ervaring van Odette geplaatst op 9 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Dag Rachel, bedankt voor het kijken naar mijn lief die helaas nog niet niet klaar is om de verbinding echt aan te gaan. Je kon heel precies benoemen wat er nu speelt. Ik ga proberen te accepteren wat er nu is, te genieten van het contact en vertrouwen op mijn hart. Uiteindelijk komen wij samen. Ik bel je als ik het nodig hebt. Lieve groet, S.




Ervaring van S. met medium Rachel   Ervaring van S. met medium Rachel   Ervaring van S. geplaatst op 2 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Heel leuk gesprek gehad en alles wat je zei klopt gewoon. Je hebt mijn twijfels weggenomen en mijn gevoel bevestigd. Je bent echt een aanrader. Liefs je collega
.




Ervaring van Pascale met medium Rachel   Ervaring van Pascale met medium Rachel   Ervaring van Pascale geplaatst op 25 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Super mooie reading gehad, ze zei dingen waar ze van mij niets vanaf wist. Hoop dat jouw voorspellingen uitkomen. ik laat het je dan weten.




Ervaring van anoniem met medium Rachel   Ervaring van anoniem met medium Rachel   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  zo mooi consult, dank je wel.
als het uitgekomen is bel ik je.




Ervaring van ex collegaatje met medium Rachel   Ervaring van ex collegaatje met medium Rachel   Ervaring van ex collegaatje geplaatst op 19 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Wow, wat een geweldige energie heb jij. Ik ben er helemaal van onder de indruk. Je zei echt rake dingen en dingen waar ik heel erg blij van werd. Super bedankt voor dit fantastische gesprek, ik ben je heel dankbaar.




Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem met medium Rachel   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Lieve Rachel je bent een aangenaam en eerlijk medium. Je voelt de dingen direct aan zonder dat ik veel moet vertellen.
Fijn om met je een goed gesprek te hebben, je stuurt positief vooruit en dat is wel heel comfortabel.




Ervaring van Marie met medium Rachel   Ervaring van Marie met medium Rachel   Ervaring van Marie geplaatst op 14 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  


Ervaringen van bezoekers met medium Rachel
  Ervaring met medium Rachel
  Lieve Rachel, bedankt voor het fijne en eerlijke gesprek ťn de herkenning ;-). Je voorspellingen zijn helder en zuiver. Ik voel me rustiger na ons gesprek en ga zeker aan de slag met het zelf "creŽeren". Ik hou je op de hoogte. S.




Ervaring van AngelHeart met medium Rachel   Ervaring van AngelHeart met medium Rachel   Ervaring van AngelHeart geplaatst op 8 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Rachel  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden