Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Mieke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mieke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Mieke is een hele lieve vrouw. Die de dingen goed ziet en veel dingen komen uit. Ik bel haar vaker als er iets is. En altijd wordt ik rustig van een consult met haar. Top medium.




Ervaring van K met medium Mieke   Ervaring van K met medium Mieke   Ervaring van K geplaatst op 28 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Dank u wel Mieke. voor mij ben je super. Olivia.




Ervaring van OLIVIA met medium Mieke   Ervaring van OLIVIA met medium Mieke   Ervaring van OLIVIA geplaatst op 22 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke,

Dank je voor jouw geruststellende woorden en de duidelijke uitleg. Ik weet nu waar ik de focus kan leggen en wat ik mag los laten.

Liefs Malika.




Ervaring van Malika met medium Mieke   Ervaring van Malika met medium Mieke   Ervaring van Malika geplaatst op 21 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Bedankt al voor de goede gesprekken. Je bent een enorme steun voor me. Grts.




Ervaring van Christophe met medium Mieke   Ervaring van Christophe met medium Mieke   Ervaring van Christophe geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Voor de 1ste maal gebeld. Stond verbaasd dat Mieke mij dingen zei die ze eigenlijk niet kon weten, top medium.




Ervaring van Peter met medium Mieke   Ervaring van Peter met medium Mieke   Ervaring van Peter geplaatst op 11 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, wat kan ik nog zeggen dan dank vanuit mijn hart en ziel.
Vaak had ik twijfel en heb mij echt soms zo ziek gevoeld van alle narigheid, en toen kwam u in mijn leven. U heeft mij echt weer terug op aarde gebracht. En ja als je niet beter weet dan ga je inderdaad in de verkeerde mensen geloven. Ik heb het volste vertrouwen in uw wijsheid en uw kundigheid en ben al aan de slag gegaan om aan mijzelf te werken. Ik weet dat het een lange weg is, maar ik ben blij dat ik u regelmatig kan bellen om mij net weer dat beetje steun te geven wat ik dan nodig heb. U heeft een groot psychologisch inzicht en dat heeft mij super veel gegeven. Het is een beetje lang verhaal geworden maar ben zo blij met u en uw engelen geduld. Een dikke knuffel voor u en ik bel u snel weer terug. xxx Sofie.




Ervaring van Sofie met medium Mieke   Ervaring van Sofie met medium Mieke   Ervaring van Sofie geplaatst op 2 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  U bent zeer duidelijk in uw antwoorden wat mij zeker gerustgesteld heeft. Voordat ik u belde had ik eerst mijn twijfels, maar nadat ik u aan de lijn heb gehad dacht ik fijn om mieke gesproken te hebben.
Ik zal u zeker terugbellen. DANKJEWEL Meral.




Ervaring van meral met medium Mieke   Ervaring van meral met medium Mieke   Ervaring van meral geplaatst op 16 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Dank Mieke. Voor alles. Goed gesprek gehad met haar.




Ervaring van R met medium Mieke   Ervaring van R met medium Mieke   Ervaring van R geplaatst op 7 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  je kon de situatie uitleggen zoals ze is. Je gaf mij goed advies.
Je bent zo bijzonder en ook duidelijk.je geeft mij het vertrouwen dat het weer goed komt. Bij deze wil ik jou een dikke knuffel geven. Veel liefs, C.




Ervaring van C met medium Mieke   Ervaring van C met medium Mieke   Ervaring van C geplaatst op 27 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Een hele grote dank. aan al mijn bellers die het in 2015 moeilijk hebben gehad in het maken van keuzes, knopen doorhakken, meer bewuste paden hebben gekozen.ik ben heel trots op de weg die afgelegd werd en blij met het vertrouwen in mij als mens in eerste instantie.

Ik hou het ook graag bij een heel eenvoudig verhaaltje rond vier belangrijke thema's die iedereen voor de komende tijd ook nodig zal hebben.
Mediums zijn bovendien ook mensen die hier lessen hebben te leren en in dit gevoel van gelijkwaardigheid laat ik iedereen graag meegenieten van mijn bijdrage aan het groter geheel.

Niemand is meer of minder op aarde, er is geen beter of minder goed mens, we komen allen uit dezelfde Bron, en hoe we het ook benoemen: Er wordt van iedereen gehouden, zonder een uitzondering. In Vrede, Vertrouwen, Liefde en Hoop.
Ik hou van jullie, met ook heel veel dank voor alle medewerkers van mediums. Warme hartengroet, Mieke.


Een hartverwarmend eenvoudig verhaal van vier kaarsen.
De vier kaarsen brandden langzaam, het was zo stil dat je ze bijna kon horen praten.
De eerste kaars zei: Ik ben de VREDE maar ik denk dat ik langzaam uitga.
Het vlammetje flikkerde en ging uit.
De tweede kaars zei:: Ik ben VERTROUWEN, en het maakt niet uit dat ik nog langer brand want ik ben niet langer nodig.
Toen hij stopte met praten blies een zacht windje hem uit.
Treurig zei de derde kaars : Ik ben de LIEFDE, maar ik heb niet de kracht om langer te branden, mensen zetten mij aan de kant om dat ze niet mijn belangrijkheid begrijpen. Ze vergeten zelfs om degene die het belangrijkste voor hen zijn, hun naaste lief te hebben.
Hij wachtte niet langer meer en ging uit.
En opeens kwam er een kind de kamer binnen en zei: Waarom branden jullie niet, jullie horen op te branden tot het eind, en begon te huilen.
Toen zei de vierde kaars: Wees maar niet bang, ik brand nog steeds en we kunnen samen de andere opnieuw aansteken, want ik ben HOOP.
Met glanzende ogen nam het kind de kaars van de hoop en stak de andere weer aan.
Het vlammetje van Hoop zou eigenlijk nooit mogen doven in je leven. Zodat je liefde, vrede hoop en vertrouwen in het leven blijft behouden.
Deel jouw vlammetje in Vrede, Liefde, Vertrouwen en Hoop, de ware aarde-engel in jou is geboren.

Aloha, een gezegende Kerst en een mooie overgang naar 2016.
Morgen is het Kerstdag, Volle Maan in Kreeft en Steenbok. Hou het allemaal lekker gezellig bij elkaar en geniet met volle teugen.
Mieke xxx.




Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke geplaatst op 24 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke,
Bij deze wil ik jou fijne en liefdevolle kerstdagen en een goed uiteinde toe wensen.
Weer is uw voorspelling uitgekomen.
zoals altijd.
Sterren staan aan de hemel waarvan u er eentje bent.




Ervaring van FREDDY met medium Mieke   Ervaring van FREDDY met medium Mieke   Ervaring van FREDDY geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Mieke. Dank voor alles in 2015. Bel je zeker weer in 2016. Klarissa.




Ervaring van Klarissa met medium Mieke   Ervaring van Klarissa met medium Mieke   Ervaring van Klarissa geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Beste Mieke, ik belde juist met u. Ik wil je op deze manier bedanken voor de mooie reading en de steunende woorden. Ik heb u al enkele keren gecontacteerd en u had het steeds bij het juiste eind, ook al wilde ik het dikwijls niet zien. Veel van wat ik nu doormaak heb ik zelf gecreeerd en nu zal ik sterk moeten zijn, maar ik geloof er ook in zoals u zei dat alles uiteindelijk goed komt. Ik bel binnenkort zeker terug om te laten weten hoe het gaat. Heel erg bedankt. Veel liefs, Sally.




Ervaring van Sally met medium Mieke   Ervaring van Sally met medium Mieke   Ervaring van Sally geplaatst op 18 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Mieke heeft haar zesde zintuig op de juiste plaats. Ze is altijd eerlijk in haar voorspellingen. Paragnoste Mieke heeft me al zoveel geholpen. Ben blij met haar, een aanrader. Marijke.




Ervaring van Marijke met medium Mieke   Ervaring van Marijke met medium Mieke   Ervaring van Marijke geplaatst op 14 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Ik heb paragnoste Mieke al vaker gesproken en zij heeft het bijna altijd bij het rechte eind. Moet zeggen dat zij mij goed aanvoelt.
Dank voor je geduld met mij, Marianne.




Ervaring van Marianne met medium Mieke   Ervaring van Marianne met medium Mieke   Ervaring van Marianne geplaatst op 10 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Beste Mieke, zonder dat je meer te weten kwam van mij. Kon jij zeggen wat mij bezighield. Fantastisch, ik zal dit niet vergeten. Ik zat zo diep en je helpt mij op te klimmen. Dikke kus Evelyn.




Ervaring van Evelyn met medium Mieke   Ervaring van Evelyn met medium Mieke   Ervaring van Evelyn geplaatst op 7 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Mieke, Ik ga je zeker nog een keer bellen. had nu geen tijd meer.
heel erg bedankt voor het fijne en duidelijk gesprek.Groetjes, josje.




Ervaring van Josje met medium Mieke   Ervaring van Josje met medium Mieke   Ervaring van Josje geplaatst op 7 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Wat een mooie e-mailconsults schrijf jij Mieke. ik ben er zo van verbaasd. Jij doet echt de moeite om te antwoorden en geeft een meerwaarde aan je consults. Je doet dat heel goed. Ik heb nog nooit zo rake inzichten ontvangen. Echte aanrader om te mailen.




Ervaring van Anoniem met medium Mieke   Ervaring van Anoniem met medium Mieke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, bedankt voor je mooie en rake consult. Vond het erg bijzonder. Enne mijn kat ligt nu weer gezellig bij me op schoot terwijl ik dit tik.




Ervaring van Do met medium Mieke   Ervaring van Do met medium Mieke   Ervaring van Do geplaatst op 16 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve mensen. Laat ons voor vandaag samen heel veel Licht sturen naar alle slachtoffers en al hun dierbaren. Laat ons vertrouwen houden in elkaar en zelf dat Licht uitdragen die we allen in ons dragen. Laat ons heel veel Licht sturen. Laat ons Licht uitdragen over de Aarde en ALLE Zielen - mens en dier en natuur, omdat het NU meer dan ooit nodig is. In Liefde en Licht Mieke.




Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke geplaatst op 14 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Engelenvrouw, ik wil u graag danken. Voor uw mooie en verstandige woorden. U raakt mij diep door uw lieve stem alleen al.
Je weet immers niet wie je aan de lijn krijgt als je belt. Daarbij heeft u ook heel veel in huis. U heeft mij fantastisch goed geholpen met mijn levensvragen. Dank u wel en uiteraard ga ik u weer eens bellen als ik hulp nodig heb. Warme knuffel van Alisette.




Ervaring van Alisette met medium Mieke   Ervaring van Alisette met medium Mieke   Ervaring van Alisette geplaatst op 13 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke,

wat ben ik blij dat ik je heb gebeld. Het gaat een stuk beter met Timmie nadat je hem hebt behandeld.
Hoe je het doet weet ik niet maar ben zo blij, hij eet weer en speelt weer en is weer de oude Timmie.
Iedereen die problemen met zijn dier heeft moet echt Mieke bellen. Is ook een schat van een vrouw en leeft helemaal mee met je. Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen hoor Mieke. Ik kan je niet genoeg bedanken lieve schat. Dikke kus van Marita.




Ervaring van Marita met medium Mieke   Ervaring van Marita met medium Mieke   Ervaring van Marita geplaatst op 13 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Mieke, bedankt om altijd een heel open en eerlijk gesprek met me aan te gaan. Je bent recht voor de raap, je windt er geen doekjes om en zegt ook meteen waar ik voor sta. Dat maakt van jou zo een mooi mens. Je bent een van de weinige paragnosten naar wie ik altijd bel, want altijd na ons gesprekje voel ik me zoveel beter! Je geeft niet alleen goede raad, maar je zorgt er ook wel voor dat ik me goed voel, in mezelf geloof, en geloof in een goede afloop welk probleem ik ook heb. Je bent een hartverwarmend persoon, een persoon naar mijn hart. Bedankt voor alles. Liefs, en tot horens. Een hartelijke knuffel.




Ervaring van Sterretje met medium Mieke   Ervaring van Sterretje met medium Mieke   Ervaring van Sterretje geplaatst op 12 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Voor al mijn fantastisch lieve bellers. Wil ik graag een tip meegeven om eigen trillingsfrequentie hoog te houden. Niet voor even, maar voortdurend. Omdat ik ook zo trots op jullie ben te merken hoe hard jullie zelf spiritueel gegroeid zijn, waardoor ik ook weer verder groei.

Ik geef heel vaak ook praktische handvatten en tools mee om aan zichzelf te werken. Want lieve mensen, waarom komen boodschappen die van het meest zuivere kanaal van onze Hemelse helpers komen, niet uit?.
Omdat niemand voor ons ons leven kan neerzetten en realiseren. Dit moeten wijzelf doen. Engelen zijn er werkelijk om jou in jouw groei te helpen. Alleen: ze zullen nooit ingrijpen in jouw keuzes, dan wel signalen en tekentjes sturen. Heel subtiel soms en ook soms heel duidelijk. Het Universum werkt echt heel hard mee om het leven op aarde best aangenaam te maken. Maar wijzelf zijn de grootste saboteurs.

Verhoog je trillingsfrequentie, een aanrader voor iedereen. Die zich bewust wil worden dat we met ons allen op een gelijkwaardige, liefdevolle manier mogen groeien en ontwikkelen. Want we komen allen uit dezelfde Bron, en op een dag keren we allen terug.
Het Vissentijdperk is voorbij, leve het Intuitietijdperk.

Genegen groet Mieke.




Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke met medium Mieke   Ervaring van Mieke geplaatst op 6 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, weer een voorspelling van je uitgekomen. ik ben blij en opgelucht en tevreden over het resultaat wat geboekt is. Jij weet wel waar dit over gaat!. Beautiful things happen in your life when you distance yourself from all the negative things. Namaste Freddy.




Ervaring van Feddy met medium Mieke   Ervaring van Feddy met medium Mieke   Ervaring van Feddy geplaatst op 5 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve mieke
Het komt helemaal goed nu. Ik ben zo blij dat je me hierdoor hebt gesleurd, je bent heel sterk in je adviezen en wat je voorspeld. Super! Een valt nu een grote druk van me af en echt dankzij jou.
DIKKE KNUFFEL en hou op de hoogte, jana.




Ervaring van Jana met medium Mieke   Ervaring van Jana met medium Mieke   Ervaring van Jana geplaatst op 28 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, ik heb heel veel gehad aan het gesprek!. Ik heb nu praktische dingen meegekregen van u waar ik mee aan de slag kan gaan, ik had er nog nooit van gehoord, maar ik zie terug een lichtpuntje in de duisternis!. ik kan jou als beste raadgever aanbevelen want dit is veel veel meer dan een kaartje leggen. Je hebt gelijk, mensen hebben ook dit soort dingen nodig om verder te kunnen, duizendmaal dank voor je eerlijkheid lieve mieke, ik houd je op de hoogte. Veel liefs ook voor je. knuffel x




Ervaring van A met medium Mieke   Ervaring van A met medium Mieke   Ervaring van A geplaatst op 26 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Beste Mieke Ik wil je oprecht bedanken voor je overduidelijke heldere engelenreading.

Ik wist het wel, maar de bevestiging te krijgen van jou geeft me de boost om dit op te zetten. Ik bel je nog!.

Heel aangenaam om je te leren kennen, super medium zeker weten.




Ervaring van Val met medium Mieke   Ervaring van Val met medium Mieke   Ervaring van Val geplaatst op 24 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Ongelooflijk Mieke, ik heb je advies gevolgd en yes!. Dat ik zo lang heb gewacht om hulp te vragen, je hebt me zo liefdevol de kracht en de moed gegeven omdat je overtuigd was. Ik weet nu dat je een topmedium bent, met zoveel wijsheid en een heel groot hart.
Dank je wel lieve engel, jij bent echt een engel op aarde. Mensen, dit is iemand die je echt ook helpt.
Vele groetjes Jana




Ervaring van Jana P met medium Mieke   Ervaring van Jana P met medium Mieke   Ervaring van Jana P geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Hallo Mieke, dank je wel voor al je wijze adviezen, ik ben hiermee echt geholpen. Nu nog mijn trots overwinnen.
Je bent een topper en zal je nog regelmatig bellen. Groetjes Jana




Ervaring van Jana P met medium Mieke   Ervaring van Jana P met medium Mieke   Ervaring van Jana P geplaatst op 22 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Beste Mieke

Ik ben zo blij met jou als mijn beste adviseur ooit.
Voor alles kunnen mensen bij jou terecht. ik blijf me verbazen- dank je wel voor alle inzichten, adviezen en steun. mijn toppertje, heel blij met je.
Patrick.




Ervaring van Patrick met medium Mieke   Ervaring van Patrick met medium Mieke   Ervaring van Patrick geplaatst op 18 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, ik had weer even je hulp nodig in het maken van keuzes. ik weet dat niemand dat kan voor me, maar door jou inzichten die me verder hebben geholpen, kan ik nu de knoop doorhakken.
Ik ben blij met je klare kijk op de dingen, hou van je nuchterheid als paragnost. Dank je wel lieve Mieke, ik vind je als ik je nodig heb. xxx.




Ervaring van marijke met medium Mieke   Ervaring van marijke met medium Mieke   Ervaring van marijke geplaatst op 16 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, sorry dat ik twijfelde aan je voorspellingen resultaat is behaald schade wordt vergoed zoals je zei.
Twijfels heb ik voor je andere voorspelling. Tja maar dat weet je pas na wat er gebeurt is maar deze voorspelling is uit gekomen het wordt vergoed Top.

Liefs van Hart tot Hart Namaste.




Ervaring van Freddy met medium Mieke   Ervaring van Freddy met medium Mieke   Ervaring van Freddy geplaatst op 11 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, dankje van harte voor het inzichtgevend gesprek. Met veel tips, goede raad en zoveel informatie. Het heeft me n stukje rust gegeven, vooral nu in de fase waar ik zit. Dankje nogmaals het was heel aangenaam jou te horen. Lieve knuffels nog een fijne avond. Later kan ik jou laten weten ivm de positieve en mooie veranderingen die nog op mijn pad komen. Vriendelijke groet, C.




Ervaring van carina met medium Mieke   Ervaring van carina met medium Mieke   Ervaring van carina geplaatst op 5 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  


Ervaringen van bezoekers met medium Mieke
  Ervaring met medium Mieke
  Lieve Mieke, al jaren heb ik mijzelf afgevraagd wat er toch aan de hand was met mij. En ik heb alles afgelopen. Psychologen, ziekenhuizen, bepaalde therapieen waarin ik dan maar tijdelijk bevrijding voelde, en telkens kwam mijn gevoel weer terug. Uiteindelijk ben ik in wanhoop mij gaan richten tot deze lijn. En ik voelde mij onmiddelijk aangesproken tot jouw verhaal en je foto.

Wat een lieve vrouw ben je en wat een wijsheid heb je, als ik dit verdikke eerder had geweten was ik al een stuk verder geweest.
Jij hebt mij mijzelf laten zien zoals ik ergens zel wel een stukje van binnen wist, maar jij hebt de schellen van mijn ogen gehaald. Goh, ik schrijf dit nu in diepe dankbaarheid, en je hebt mij ook niet voor het laatst gehoord, want ik heb nu in die korte tijd meer aan mijzelf kunnen werken en er is zoveel duidelijkheid gekomen in mijn leven dat er een groot stuk op zijn plek is gevallen.
Dank je lieve Mieke ik ben zeer onder de indruk, en ook dank voor je zeer kundige advies en je knowhow van de dingen.

Een lieve en welgemeende knuffel van Joske




Ervaring van Joske met medium Mieke   Ervaring van Joske met medium Mieke   Ervaring van Joske geplaatst op 5 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Mieke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden