Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Madelein
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Madelein
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Madelein is echt een aanrader! Na een kort gesprek van amper 10 minuten heb je reeds een volledig beeld van het gebeuren! Af en toe geeft ze details door,... . Ziet ze of merkt ze het niet, je zal het ook weten. Ik bel haar al een tijdje en ze is echt ongelooflijk. Ze is een toppertje, ik kan haar enorm aanbevelen, zeker als je al jaren een vaste klant bent van de lijn, weet je bij wie je moet zijn en wie je echt kan helpen! Chapeau , lieve Madelein voor al je steun en je hulp! Bedankt.




Ervaring van annmarie met medium Madelein   Ervaring van annmarie met medium Madelein   Ervaring van annmarie geplaatst op 27 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  lieve Madelein

kom je even heel mooie en liefdevolle kerst gewenst en heel veel geluk liefde wijsheid kracht en licht voor de volgende jaren...
dank je dat je er voor me bent

liefdevolle groetjes
yolanda




Ervaring van yolanda met medium Madelein   Ervaring van yolanda met medium Madelein   Ervaring van yolanda geplaatst op 25 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  ja goed zeg je had me voorspeld dat ik op reis zou gaan ,dat ik niet geloofde en ja een paar dagen heb ik geboekt met een vriendin heel onverwachts je hebt gelijk nu wachten voor het volgende je bent keigoed




Ervaring van martine met medium Madelein   Ervaring van martine met medium Madelein   Ervaring van martine geplaatst op 26 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Hoi Madelein,

Bedankt voor je fijne gesprek. Je hebt me echt geraakt met je woorden en stem. Ik ga vol vertrouwen afwachten op de dingen die jij mij hebt voorspeld en ondertussen ga ik op een positieve manier verder met mijn leven. Ik hoop je eind oktober weer te bellen met goed nieuws.

Bedankt




Ervaring van Getuigenis van Steven met medium Madelein   Ervaring van Getuigenis van Steven met medium Madelein   Ervaring van Getuigenis van Steven geplaatst op 19 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Beste Madelein,
Het was me zeer aangenaam met je te praten! Zoals beloofd laat ik je weten wanneer het uitkomt! Je bent de "enige" die tijd kan zeggen! Het bellen waard!




Ervaring van els met medium Madelein   Ervaring van els met medium Madelein   Ervaring van els geplaatst op 7 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Dag Madeleine,

Dank je wel voor dit mooie consult. Ik had dit echt nodig. Je hoort van mij over een paar maanden.




Ervaring van Stephanie met medium Madelein   Ervaring van Stephanie met medium Madelein   Ervaring van Stephanie geplaatst op 25 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Bedankt voor uw eerlijke en duidelijke kaartlegging en interpretatie. Het eerste deel van de legging is al uitgekomen, ik heb er vertrouwen in dat de rest dan ook evenzo uitkomt. Bij u is de voorspelde tijdsduur statisch en ,tot nu toe, kloppend.




Ervaring van Lien met medium Madelein   Ervaring van Lien met medium Madelein   Ervaring van Lien geplaatst op 25 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Dag Madeleine, heb daarnet een positief gesprek met jou gehad. Als je voorspellingen binnen de vier weken uitkomen bel ik je zeker terug, je hebt me hoop gegeven Warme groeten p




Ervaring van Onbekend met medium Madelein   Ervaring van Onbekend met medium Madelein   Ervaring van Onbekend geplaatst op 24 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Dag Madeleine. Wat een bijzondere vrouw en gave hebt u. Het is de 2e keer dat ik u heb gesproken en kan niks anders zeggen, dat beide keren ik weer perplex stond van wat u mij wist te vertellen. Dank voor het gesprek en wijze woorden op het gebied van spiritualiteit. Ik wens u een hele fijne dag en uiteraard contacteer ik u zeer binnenkort weer. Ik zal u op de hoogte houden van de 'situatie' waar ik op het moment in zit. Lieve Groet van mij.




Ervaring van Anon. met medium Madelein   Ervaring van Anon. met medium Madelein   Ervaring van Anon. geplaatst op 11 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Madelein bedankt voor de reading. Ik heb een goede reading gehad. Je hebt dingen verteld, die helemaal kloppen. Top!!! Ik raad iedereen aan om een reading bij jou te nemen. Ik zal je zeker nog een keer bellen. Groetjes Nelly




Ervaring van Nelly met medium Madelein   Ervaring van Nelly met medium Madelein   Ervaring van Nelly geplaatst op 10 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Hoi Madelein,

Ik heb een fijne reading gehad, en hoop dat ik inderdaad een betere tijd tegemoet gaat. En vond het wel "mooi" ons moment samen mbt honden. Meer ga ik hier daarover niet schrijven. Ik bel nog wel eens terug. Groetjes




Ervaring van Erica met medium Madelein   Ervaring van Erica met medium Madelein   Ervaring van Erica geplaatst op 2 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Dag Madelein. Dank voor het gesprek van zonet. Erg bijzonder wat u mij te vertellen had, zonder ook maar enige informatie vooraf, wist u mij feiten te vertellen die bij mij wel even binnen kwamen. Dat had ik nodig. Ik zal u uiteraard weer contacteren in de toekomst en doe zo voort! Warme Groet.




Ervaring van ano met medium Madelein   Ervaring van ano met medium Madelein   Ervaring van ano geplaatst op 26 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Bedankt voor uw positieve reading vandaag. Ik hoop je over 3 a 4 weken te mogen berichten dat beide voorspellingen zijn uitgekomen.




Ervaring van M met medium Madelein   Ervaring van M met medium Madelein   Ervaring van M geplaatst op 22 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  


Ervaringen van bezoekers met medium Madelein
  Ervaring met medium Madelein
  Hoi madelein,

Bedankt voor uw reading vandaag. U bent een eerlijke lieve vrouw. Ik ga het afwachten. Hopelijk heeft u gelijk met alles en gaat het snel goed komen op welk gebied dan ook.

u hoort van me als het zover is. Bedankt




Ervaring van mad met medium Madelein   Ervaring van mad met medium Madelein   Ervaring van mad geplaatst op 20 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Madelein  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden