Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Lina
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lina
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  hoop je snel weer op de lijn te zien .heb je al heel lang niet meer online gezien hoop dat het goed gaat met je.
deze vrouw verdient meer als 5 sterren super goed zonder iets te te hoeven zeggen hoop je echt snel te zien.




Ervaring van smr met medium Lina   Ervaring van smr met medium Lina   Ervaring van smr geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina, enkele maanden geleden heb ik je vaker gebeld voor een consult.
Ik wil je graag bedanken voor die talloze fijne gesprekken.
Jij gaf mij eerlijke en vertrouwde antwoorden.
Je bent recht doorzee. En verbloemd de verhalen niet daar ben ik blij mee lieve Lina.
Ik wil je graag laten weten dat ik nu in die relatie zit met mijn toenmalige ex. Jij bleef bij je voorspellingen dat het goed zou komen.
Ook al was ik sceptisch. Denk ik nog altijd aan onze gesprekken. Ik wilde je daarvoor bedanken ook dat je mij nooit zat werd je bleef vriendelijk en niks was teveel voor je.
Je bent een mooi mens.
Wie weet tot ziens.
Liefs C.




Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve lieve lieve Lina,

Mijn steun en toeverlaat je ben kei goed. in 1 woord super. verschillende voorspellingen uitgekomen. ik weet dat de andere ook gaan komen .




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Nog de beste wensen Lina. Ik ben zo blij dat je terug benttttt.
Ik heb je vorige week gebeld en het was weer als altijd wauwwww.
Het klopte helemaal je zat er weer pal op.
Voorspelling is uitgekomen terwijl ik er geen hoop meer in had merciiii lieverd je bent een super vrouw en heel lief.
Ik bel je snel je bent moeilijk te pakken te krijgen.




Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C met medium Lina   Ervaring van C geplaatst op 2 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hallo Lina eindelijk te pakken gehad. Maar het is zekerrrr de moeite waard.
Je bent een aanrader en ben super blij dat ik je je heb mogen spreken. We hebben gelachen en ook samen gehuild. Je bent voor mij een KANJER ZO LIEF EN EEN TOPPER.
IK GA ALles laten bezinken.
En bel je zodra ik weer terug in het land ben.
Ik wens jou een super vakantie toe en tot ziens.




Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P geplaatst op 18 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina, bedankt voor al je advies steeds. Je helpt me door lastige situaties heen en je voorspellingen komen steeds weer uit de leuke, maar ook de niet leuke. Ik bel je al een tijd en steeds heb je het bij het rechte eind. Echt bizar, maar superfijn. Nogmaals, dankjewel.
Liefs, Souraya.




Ervaring van Soraya met medium Lina   Ervaring van Soraya met medium Lina   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  je bent een hele lieve vrouw, met een warm hart. niet alleen een goed medium, maar een meevoelende dame . Er zijn al verschillende voorspellingen uitgekomen. Hartelijk dank hiervoor en een dikke knuffel voor jou.
Bel je spoedig terug .

-xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Aller liefste Lina,

Suuuuuuper bedankt voor de consult. wij moeten de tijd afwachten. Ik bel je zodra het uitgekomen is.

Dikke kus.




Ervaring van S met medium Lina   Ervaring van S met medium Lina   Ervaring van S geplaatst op 22 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Goedendag Lina,

Je bleef maar zeggen dat tijd heel moeilijk is. Wat denk je.
Het is nog sneller gebeurd dan dat je voorspeld had hahaha.
Mijn dank is groot, tot snel.




Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P met medium Lina   Ervaring van P geplaatst op 15 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  HEEL STRAF HOOR JE VOORSPELLINGEN.
De koop is inderdaad door gegaan. En de minder leuke voorspelling :( is ook gebeurd helaas. Maar ik was erop voorbereid :).

Je bent meer als 5 sterren waard je bent voor mij nummer 1.
Je bent lief, meelevend, to the point en een pracht mens.
Ik ben blij dat je er voor me bent. Dikke kus tot gauw.




Ervaring van Anna met medium Lina   Ervaring van Anna met medium Lina   Ervaring van Anna geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  De aanhouder wint Lina hahaha, ik heb je aan de telefoon gehad. Nadat ik de ervaring heb gelezen heb ik de stoute schoenen aangedaan.
In 1 woord wauwwwwwwwwww. Je wist zelfs dat ik met hem een dagje naar Duitsland ga.
Dat hij in een huwelijk zit en dat daar een breuk op ligt en verder voor mij gaat kiezen.
Dat klopt helemaal hij is gisteren bij zijn vrouw vertrokken.
En inderdaad hij heeft voor mij gekozen. Ik weet zeker dat je voorspelling uitgaan komen zeker wetennnnnnn.
Ik bel je deze week nog. Wel met een belverzoek hahaha.



Groet L.




Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L geplaatst op 15 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina.
Je voorspelling van een paar weken terug is uitgekomen ivm met relatie.
De relatie is inderdaad afgelopen zoals jij dat zag.
Je zegt wat je ziet niet wat iemand wilt horen daar heb ik meer aan dan valse belofte. Ga zeker zo door.
Je bent een puur mens die inderdaad haar werk met veel passie doet voor de mens.
Ik ga weer iemand op mijn pad krijgen die beter bij mijn past. Ook daar heb ik alle vertrouwen in.
ik hou je op de hoogte. xxxxx uit Rotterdam.




Ervaring van rotterdam met medium Lina   Ervaring van rotterdam met medium Lina   Ervaring van rotterdam geplaatst op 14 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hai Lina inderdaad wat ik hoopte maar niet in geloofde. hij heeft eindelijk na een 1 jaar weer contact opgenomen. Zoals je al zei nu ga ik enorm twijfelen of ik er nog open voorsta. We zullen zien maar omzetten bedankt want je bent uitstekend in je werk ga zo door want mensen hebben je nodig.
Ik hou je op de hoogte.
Groet Alie.




Ervaring van A met medium Lina   Ervaring van A met medium Lina   Ervaring van A geplaatst op 26 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Lieve Lina,

Ik wil jou vertellen dat ik vrijdag de rechtzaak heb bijgewoond.
Ik heb inderdaad mij gelijk (ivm mijn zaak)gekregen zoals je hebt voorspeld . helemaal topper meid . xxxx tot ziens.




Ervaring van anoniem met medium Lina   Ervaring van anoniem met medium Lina   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat ben jij goed . Je pikte alles al snel op bij 1 naam. Je voelde mijn energy goed aan en je hebt mij ook nog eens goed en helpend advies gegeven. Ik geloof er 100% in dat het goed gaat komen. Dank u wel, en ik bel je 14 februari haha je weet wel wie.




Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L met medium Lina   Ervaring van L geplaatst op 21 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Beste Lina zoals je voorspeld had. Dat ik na mijn twee keer mijn theorie-examen zou behalen is inderdaad gebeurt.
Ik ben super happyyyyyyyy.




Ervaring van Sara met medium Lina   Ervaring van Sara met medium Lina   Ervaring van Sara geplaatst op 20 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat een warme persoonlijkheid heb je Lina. je hebt zelfs een traan gelaten omdat je het niet kon vaten wat ik allemaal mee heb gemaakt. Ik wil je hier bij zeggen lieverd dat je voorspelling uit is gekomen :) inderdaad ik heb de rechtzaak gewonnen terwijl de kans heel klein was.
Ik bel je snel om bij te praten en natuurlijk voor meer inzichten.
Je bent zeker een engel op deze aarde.
Tot hoorns.




Ervaring van W met medium Lina   Ervaring van W met medium Lina   Ervaring van W geplaatst op 18 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Hey Lina, ik wil graag mijn excuses aanbieden. Ik heb je 2 dagen geleden gebeld over de liefde. Jij gaf aan dat het niet meer goed zou komen jij was de enigste met deze uitspraak. Met woede heb ik opgehangen omdat ik wat anders wilde horen. Je zei dat de afspraak met hem negatief zou zijn en dat hij definitief met mij zou breken dat is inderdaad vandaag gebeurd. Nogmaals excuses nu weet ik wat ik aan je hem ik ga je zeker in de toekomst vaker bellen voor hulp.
Xxx- gebroken hartje.




Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem met medium Lina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  


Ervaringen van bezoekers met medium Lina
  Ervaring met medium Lina
  Wat een pracht van een mens. Ik belde jou in paniek op midden in de nacht je wist mij snel rustig te krijgen wat een energie heb je ongelooflijk zuiver.
ik bel je gauw weer op dikke knuffel. gr Tiny.




Ervaring van Tiny met medium Lina   Ervaring van Tiny met medium Lina   Ervaring van Tiny geplaatst op 14 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Lina  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden