Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Jolie
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jolie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Bedankt voor het prettige gesprek. U bent een warme, rustige en vriendelijke vrouw. Uw tips neem ik ter harte en de boodschappen die u voor mij doorkreeg waren fijn om te horen en zijn voor mij een bevestiging waar ik kracht uit haal. Dank daarvoor.
.




Ervaring van Anoniem met medium Jolie   Ervaring van Anoniem met medium Jolie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Jolie, ik ben je altijd zo dankbaar. Al zijn het maar kleine dingen die je doorkrijgt, het is zo mooi, zo intens. Deze keer konden we er fijn mee lachen, wat ook de pure waarheid was. De witte kaars blijft branden. Liefs A.




Ervaring van De witte kaars van A met medium Jolie   Ervaring van De witte kaars van A met medium Jolie   Ervaring van De witte kaars van A geplaatst op 19 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Erg lief mens en een fijne reading gehad.

Sportieve groet.
Astrid.




Ervaring van astrid met medium Jolie   Ervaring van astrid met medium Jolie   Ervaring van astrid geplaatst op 28 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Prachtig verhelderend gesprek gehad met jolie.
De moeite waard om haar te contacteren.
Hartelijk dank
X.




Ervaring van lin met medium Jolie   Ervaring van lin met medium Jolie   Ervaring van lin geplaatst op 28 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Beste Jolie,

hartelijk dank voor het gesprek. je straalt rust en vriendelijkheid uit. ik wens je nog alle succes in de toekomst toe. dank u wel.




Ervaring van karolien met medium Jolie   Ervaring van karolien met medium Jolie   Ervaring van karolien geplaatst op 24 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Beste Jolie, hartstikke bedankt voor jou goede en eerlijke hulp. Ik herkende heel veel wat jij mij vertelde. Ik wens je veel licht en liefde toe xxx.




Ervaring van Kimberley met medium Jolie   Ervaring van Kimberley met medium Jolie   Ervaring van Kimberley geplaatst op 28 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Prachtig gesprek. alles was juist, heel goede tips meegekregen, in kort tijdsbestek ook. Veel dank.




Ervaring van Anoniem met medium Jolie   Ervaring van Anoniem met medium Jolie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Fantastisch geholpen .u bent zo zuiver. Dank U Jolie.




Ervaring van c. met medium Jolie   Ervaring van c. met medium Jolie   Ervaring van c. geplaatst op 24 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Jolie, dank voor het fijne extraatje dat je gisteren hebt kunnen doorgeven. al dacht je dat het niet zou lukken. was heel intens en ben er enorm blij mee, heb alvast de witte kaars klaar staan. Liefs Ann.




Ervaring van Ann met medium Jolie   Ervaring van Ann met medium Jolie   Ervaring van Ann geplaatst op 21 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Hallo Jolie, Hartelijke bedankt voor je support in deze voor mij moeilijke periode. Door jou kan ik mijn twijfels laten varen en zo weet ik dat ik de goeie weg ga. De oefeningen die je meegeeft vind ik ook erg prettig en die maken me sterker! Ik zou je zeker aanraden bij mensen die helderheid willen. Groetjes, Vera.




Ervaring van Vera met medium Jolie   Ervaring van Vera met medium Jolie   Ervaring van Vera geplaatst op 24 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Bedant voor het goeie advies




Ervaring van Lies met medium Jolie   Ervaring van Lies met medium Jolie   Ervaring van Lies geplaatst op 27 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Dank je wel voor je goede raad en eerlijke advies. Ik heb er heel veel aan en hoop je snel weer te spreken.




Ervaring van maria met medium Jolie   Ervaring van maria met medium Jolie   Ervaring van maria geplaatst op 13 juli 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Jolie, zojuist heb ik u gesproken en u wist hoe het zat en had hele goede, eerlijke adviezen voor me. U bent een rustig, fijn en lief consulente, die dingen heel goed aanvoelt. De toekomst moet ik even afwachten, maar als het uitkomt, dan hoort u het!




Ervaring van s met medium Jolie   Ervaring van s met medium Jolie   Ervaring van s geplaatst op 20 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  


Ervaringen van bezoekers met medium Jolie
  Ervaring met medium Jolie
  Jolie,

Heel fijn om met jou te gesproken hebben. Eerlijk, helder, goei advies.
Top, doe zo verder.

Groetjes, A. verpleegkundige student x




Ervaring van Femmy met medium Jolie   Ervaring van Femmy met medium Jolie   Ervaring van Femmy geplaatst op 17 juni 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Jolie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden