Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Jarno
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Jarno
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Hoi Allemaal, Jarno is perfect om mee in gesprek te gaan hij heeft altijd de kern te pakken. Een wijs man en ik ben eigenwijs al 7 jaar met hem in gesprek om enigszins mijzelf te leren begrijpen. Heel veel succes met de levenswandel en voor hulp bel zeker Jarno. Groet, Ad.




Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad met medium Jarno   Ervaring van Ad geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Lieve jarno. Wat ben jij goed. Ik had een gesprek met u en binnen een paar minuten heb ik een hele andere denkwijze, wat mij veel blijer maakt en een veel lichter gevoel. Echt super. Dankjewel jarno. Ik ga u zeker vaker bellen. Lieve gr uit Friesland.




Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Lieve Jarno
Jij hebt mij het duidelijk laten inzien.duidelijk en harde antwoorden, ik ben dankzij jou wakker geworden van wegen mijn ex. ik heb hem dankzij jou uit mijn leven geband.dankje voor deze wijze les .je bent mijn redding.




Ervaring van Leonie met medium Jarno   Ervaring van Leonie met medium Jarno   Ervaring van Leonie geplaatst op 20 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Duidelijke vent die verbluffende dingen weet te zeggen die ook nog eens kloppen. Dit zeg ik naar aanleiding van een eerder telefonisch consult. Jammer dat de verbinding Werd verbroken. Dan weet je wel wie ik ben Jarno. Bloemen staan in bestelling voor je . ;-).




Ervaring van P. met medium Jarno   Ervaring van P. met medium Jarno   Ervaring van P. geplaatst op 8 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Fijne rustige kalmerende stem. Helder en duidelijke informatie.




Ervaring van Jeannette met medium Jarno   Ervaring van Jeannette met medium Jarno   Ervaring van Jeannette geplaatst op 20 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank voor de gesprekken. Ik blijf door je voorspellingen hopen op een beter leven.
Dank je wel Jarno, je bent een goede onder de mediums .




Ervaring van Trudy met medium Jarno   Ervaring van Trudy met medium Jarno   Ervaring van Trudy geplaatst op 8 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Beste Jarno, bedankt voor de inzichten en handvatten. Ik had graag nog even verder willen praten maar dat komt misschien een andere keer. De credits waren weer op. Dus bij deze bedankt. Groet J.




Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. geplaatst op 7 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dank je wel Jarno voor het mij bewust maken hoe om te gaan met de met jou besproken situatie. Het heeft mij weer in mijn kracht gezet. Het gesprek was weer abrupt afgebroken, vandaar op deze manier mijn bedankje. Ik voel inderdaad in alles dat het mijn jaar gaat worden. Hartelijke groet.




Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. met medium Jarno   Ervaring van J. geplaatst op 19 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Zeer bijzonder en prettig gesprek.
Een hele vriendelijke man, en heeft me ook de bevestiging gegeven over mijn eigen gevoel.
Zeker een aanrader!!




Ervaring van Monique met medium Jarno   Ervaring van Monique met medium Jarno   Ervaring van Monique geplaatst op 12 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met medium Jarno
  Ervaring met medium Jarno
  Dankjewel Jarno. Ik heb je zojuist gesproken en ik ben nog steeds in shock. Zo bijzonder wat jij weet te vertellen. Je stelt 1 vraag en je hebt het gevoel alsof je naar je eigen film aan het kijken bent. Zo goed wat jij weet te beschrijven. Een echte aanrader mensen! Thnx Blond.




Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem met medium Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden