Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Guillermo
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Guillermo
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Beste Guillermo, dank voor het mooie gesprek gisteren. De verbinding verbrak waardoor ik jou niet kon bedanken. Thanks tevens voor de bevestingingen en dat de mededeling dat zowel prive als zakelijk goed gaat komen. Super. F.




Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F geplaatst op 15 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Soms zitten er goudklompjes tussen de mediums.Ik heb al meerdere malen met Guillermo gesproken en dit zeer integer medium heeft een groot empatisch en invoelend vermogen. Hij is zuiver en werkt vanuit het hart. Echt een aanwinst voor deze lijn. en een heel fijn en bijzonder mens.




Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna met medium Guillermo   Ervaring van Anna geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Ik heb Guillermo al best een tijdje en een aantal keer gebeld. Guillermo is echt een topper en hij weet veel. Heel veel dingen wat hij zei kloppen gewoon en veel is ook uitgekomen. Echt een aanrader.




Ervaring van Aynur met medium Guillermo   Ervaring van Aynur met medium Guillermo   Ervaring van Aynur geplaatst op 11 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Beste Guillermo, kort geleden had ik getuigenis geplaatst maar ik vond het niet onmiddellijk terug op de website dus bij deze wil ik nog een keer verklaren wat een fantastische paragnost u bent. Alle voorspellingen worden door u genaild. Ik bel u al ruim anderhalf jaar. Dit ook vanwege het feit dat u mij dicht bij mijn "dierbaren" brengt. Tevens is het wonderlijk en mystiek wat U allemaal kan en via de gidsen de vertolker bent. Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe belangrijk u in mijn leven bent. U bent veel en veel meer dan 5 sterren waard. Ik wens u zeer veel succes en geluk met uw "reizen in het heelal" want er is beslist meer tussen hemel en aarde. U heeft mij dit meerdere malen bewezen. God bless you. T.




Ervaring van T met medium Guillermo   Ervaring van T met medium Guillermo   Ervaring van T geplaatst op 31 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Super goed.




Ervaring van Elly met medium Guillermo   Ervaring van Elly met medium Guillermo   Ervaring van Elly geplaatst op 10 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Wowww. Wat wist je goed in te voelen over de situatie . Ik sta er versteld van. Ik hoop dat deze voorspelling ook uitkomt. De vorige over werk is uitgekomen. Dank je lieve Guillermo. Je bent een topper. Liefs, D.




Ervaring van D met medium Guillermo   Ervaring van D met medium Guillermo   Ervaring van D geplaatst op 8 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Super consult.zegt alles zonder kaarten te leggen.bijzonder knap.




Ervaring van Chianti met medium Guillermo   Ervaring van Chianti met medium Guillermo   Ervaring van Chianti geplaatst op 27 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  In 1 woord zuiver. Fantastisch consult.




Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F met medium Guillermo   Ervaring van F geplaatst op 6 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Ik wilde alleen door geven, ik heb de baan binnen. Volgende week Dinsdag kontrakt tekenen. Mvg.




Ervaring van Khan K met medium Guillermo   Ervaring van Khan K met medium Guillermo   Ervaring van Khan K geplaatst op 17 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Ten eerste u vraagt niets, en toch verteld u alles. U zei over het werk , dat ik een aanbod zou krijgen.Ik heb een aanbod.
Ik will u bedanken. Mvg
Khan .




Ervaring van Khan met medium Guillermo   Ervaring van Khan met medium Guillermo   Ervaring van Khan geplaatst op 20 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Hoi Guillermo, even een berichtje voor jou.
Ik heb je in de afgelopen maanden een nu 3 keer gesproken. Enkel bij het noemen van de betreffende namen vertelde je me iedere keer precies hetzelfde. Wat fijn om bij onzekerheid die bevestiging van je mogen te ontvangen, wat een positiviteit breng je over. Ik ben zeer onder de indruk. Bedankt dat jij er bent en je krachtige gave wilt delen. Ik ga je zeker weer bellen :).




Ervaring van M met medium Guillermo   Ervaring van M met medium Guillermo   Ervaring van M geplaatst op 29 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Vanavond heb ik je voor het eerst gebeld. En vanaf het moment dat ik je stem hoorde, voelde ik mij op me gemak. Ik was verbaasd dat ik zo vloeiend aan jou over mijn vragen durfde te stellen. Want het is voor het eerst dat ik een vreemde bel/spreek en meteen over mijn prive leven begin. Ik denk dat jouw stem mij heeft gerustgesteld en ook tijdens het gesprek heeft gekalmeerd. Je oordeelt niet en daar hou ik van. Je deelt jouw levenservaringen, wat ik zeer op prijs stel. En als bonus vertel je wat je doorkrijgt van de gidsen. Dank je wel Guillermo.




Ervaring van Jenne met medium Guillermo   Ervaring van Jenne met medium Guillermo   Ervaring van Jenne geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Bedankt voor je luisterend oor Guillermo. Ik heb vrij veel mediums gesproken vorig jaar. Maar ik moet je bekennen dat jij echt op nr 1 staat .
Je bent to the point. Niet langdradig en alles wat je zegt klopt gewoon. Heel erg knap.
Ik laat het je weten hoe het allemaal is afgelopen.




Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Dag Guillermo. Ik heb je meerdere malen gesproken vorig jaar. En mijn excuses dat ik iedere keer met de zelfde vraag kom en zo onzeker overkom. U bevestigd wel iedere keer dat het goed komt en dat ik geduld moet hebben. Mijn dank voor uw vertrouwen en dat geeft mij weer vertrouwen dat u altijd het zelfde zegt. Dat daar geen twijfel over is. Ik laat u spoedig weten of het is uitgekomen.




Ervaring van Natasja met medium Guillermo   Ervaring van Natasja met medium Guillermo   Ervaring van Natasja geplaatst op 13 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Heb u gesproken. Bedankt voor het fijne gesprek en de inzichten. Het is gemakkelijk praten met je. Ik blijf je bellen, ook in het nieuwe jaar.




Ervaring van D. met medium Guillermo   Ervaring van D. met medium Guillermo   Ervaring van D. geplaatst op 23 december 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Guillermo het was een fijn en goed gesprek. Je had helemaal gelijk over de bloemen.




Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem met medium Guillermo   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  


Ervaringen van bezoekers met medium Guillermo
  Ervaring met medium Guillermo
  Echt top hoe u mijn gevoel en gedachten bevestigd. Wat u mij vertelde vond ik echt bijzonder, heel goed! U en meerderen op deze lijn hebben bepaalde dingen voor me bevestigd en dat brengt me rust in deze drukke tijd. Ik vond het een heel bijzonder consult en hoe gedetailleerd u de levens verteld, geweldig! en dan al helemaal met die ene persoon die in elk leven al bij me is geweest. dat voelde ik al en de toekomst ziet er super uit en ik hoop dat het dan ook snel uit mag komen, ik hou u dan zeker op de hoogte.

Groetjes!.




Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem met medium Guillermo   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Guillermo  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden