Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Derya
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Derya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Schatje, ik hoop je vanavond te kunnen spreken. Heb je zo hard nodig. Je sleept me er altijd doorheen. Liefs Rabia.




Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia met medium Derya   Ervaring van Rabia geplaatst op 8 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent de beste. Hartstikke bedankt.




Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu met medium Derya   Ervaring van Nunu geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je bent top . een schat van een meid . dank je dat je er bent voor ons . Je bent de beste. xxx .




Ervaring van Astrid met medium Derya   Ervaring van Astrid met medium Derya   Ervaring van Astrid geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya. Je bent echt een topper en bewijs was er gisteren gewoon weer. Wat je me vertelde en een dag later ja hoor gebeurde gewoon wat je gezegd had. Thanks je bent echt een kanjer xxx.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste lieve medium Derya,

super medium : open en een eerlijk medium , . Derya jaren geleden ontdekt. Ik bel haar nog steeds af en toe op. Zij heeft zo ongelofelijk vaak gelijk en goede inzichten. Het bellen waard.




Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia met medium Derya   Ervaring van julia geplaatst op 10 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Je hebt dingen verteld wat uitgekomen is. Idd is best lastig om jou te bereiken je bent snel weer in gesprek .




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Sorry Derya, de verbinding viel ineens weg en toen was je weer bezet.uiteraard :) fijn gesprek weer. Je bent de beste en de liefste.




Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra geplaatst op 20 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieverd dank je wel voor vanmorgen had dat zo hard nodig .
Hahahha kan gewoon niet zonder je hoor.
Voel me weer langzaam de oude worden dankzij jou.je bent een toppertje altijd eerlijk .Rustig . Lief
Dikke kusss.




Ervaring van Stress kippie met medium Derya   Ervaring van Stress kippie met medium Derya   Ervaring van Stress kippie geplaatst op 16 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve derya
Je bent echt super en een echte lieverd. Je steunt me elke keer weer .
En er is al zoveel weer uit gekomen wat je zegt .
Zo nu ook weer met een auto .
Echt top gewoon.
Je blijft ook altijd bij je stand punt ook al denk ik mmm dat kan niet heb je toch elke keer gewoon gelijk.
Ik vind je de beste en zo eerlijk over alles
Dikke kus
Stress kippie xxx.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Fijne Valentijnsdag dag xxx .




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya is een aanwinst op deze lijn.
Heb haar inmiddels meerdere keren gesproken en ze is echt super goed.
Er zijn inmiddels meerdere voorspellingen uitgekomen ook waarvan ik niet dacht dat het stond te gebeuren gebeurde toch.

Ook weet ze je altijd rustig te krijgen wanneer je dat niet bent;)
Kortom een aanwinst op deze site.




Ervaring van N. met medium Derya   Ervaring van N. met medium Derya   Ervaring van N. geplaatst op 12 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, via deze weg wens ik je en jouw familie een fijne jaarwisseling toe. Een voorspoedig 2018 met heel veel gezondheid en zegen. Blijf zo doorgaan lieve schat, je bent TOP. Wat je zegt, komt ook uit.




Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Wat je gezegd hebt is uitgekomen. Je bent geweldig. Ik ga je snel weer bellen.




Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra met medium Derya   Ervaring van Sandra geplaatst op 30 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieverd je ben de beste zoveel geduld heb je met mij hihihi. je blijft zo bij je stand punt en elke keer heb je gewoon weer gelijk .ben zo blij met je .je bent zo eerlijk word altijd weer vrolijk van jou ook al ben ik soms eigenwijs. Je ben een kanjer .dikke kuss stress kippie.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Hey toppertje. Wat je van de week allemaal gezegd had is zo waar. Heb net het nodige gehoord hoor. Haha wat je al zei dat hij dat ging zeggen en blijft nu f zijn best doen. Haha maar hou f voet bij stuk. Bel je snel dikke kus je ben echt de beste.




Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam met medium Derya   Ervaring van Mirjam geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya,
Wat ben je goed. Telkens weer komen jouw voorspellingen uit. Bij mij is het weer gebeurd. Zo zei je tijdens een werkverandering kom ik mijn partner tegen onverwachts. En voile is gebeurd en onverwachts. Je bent keigoed. Blijf zo doorgaan met je gave. Ik blijf je zeker bellen. Goede week.




Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly met medium Derya   Ervaring van Nelly geplaatst op 27 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve medium Derya.

Top dat ik je kon spreken en dat je mij kon geruststellen. Daarbij ben je snel in het voorspellen en altijd correct en begripvol naar mij. Een en ander is al uitgekomen, maar wacht nog af op de andere twee voorspellingen. Veel liefs Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, je had weer gelijk. Je zei dat ik het huisje zou krijgen en ja hoor ik heb het. Dat er weer contact zou komen en ja hoor ook daar had je gelijk in. Je bent echt de beste. De rest komt ook goed toppertje. Dikke kus van stress kippetje hahaha.




Ervaring van Anonien met medium Derya   Ervaring van Anonien met medium Derya   Ervaring van Anonien geplaatst op 10 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya,
Je bent een Top medium. Jouw voorspellingen van vorige maand zijn echt uitgekomen. Begin juli heb ik weer met jou gesproken en weer uitgekomen en jij zegt maak niet uit hoeveel keren iemand belt, telkens weer wat je vorige keer zei. Jij bent echt een medium. Gezellige dame.




Ervaring van N met medium Derya   Ervaring van N met medium Derya   Ervaring van N geplaatst op 21 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya, de voorspelling was zo goed. fijn om je te spreken. Ik bel je snel weer terug.




Ervaring van Catharina met medium Derya   Ervaring van Catharina met medium Derya   Ervaring van Catharina geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve medium Derya,

Dank voor de goede voorspelling op werk. Ik heb de baan gekregen.Had ik niet gedacht, maar jij zei dat ik goed bericht zou krijgen. En dit klopte ook echt. Tot gauw, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian met medium Derya   Ervaring van Lilian geplaatst op 1 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Dank je wel lieve Derya. Heb je zojuist gesproken. Zal de angst laten varen en hoop op je mooie voorspellingen. Ik laat het je uiteraard weten. Nogmaals bedankt. Dikke kus. X C.




Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem met medium Derya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Beste Derya,

Ik ben zo onzettend blij dat ik via de telefoon kennis met u heb mogen maken.
Ik was heel erg gestresst om mijn toetsen en u zei dat ik mijn toetsen zou gaan halen en JA ik heb het gehaald. Alles klopt wat u zegt. Erg bedankt.




Ervaring van Berivan met medium Derya   Ervaring van Berivan met medium Derya   Ervaring van Berivan geplaatst op 19 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  dank u wel Derya, goed medium.

Ik heb je gebeld vandaag, ik ben er zo blij mee.

Joanna.




Ervaring van Joanna met medium Derya   Ervaring van Joanna met medium Derya   Ervaring van Joanna geplaatst op 13 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Derya wil ik bedanken voor de inzichten.

Nu kan ik weer verder. dankzij uw steun. U bent echt goed en gezellig om mee te praten.




Ervaring van A met medium Derya   Ervaring van A met medium Derya   Ervaring van A geplaatst op 23 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, heb je een paar keer gesproken, je zegt altijd hetzelfde. Voorgaande aan deze poging zei je dat het raak zou zijn en je had gelijk. Over twee weken weet ik of het idd een tweeling word maar nu al zielsgelukkig.

Dank je, je bent een kanjer.




Ervaring van Patricia met medium Derya   Ervaring van Patricia met medium Derya   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya,
ik heb je al meerdere keren gebeld ivm een prille relatie of die kans maakt op slagen. Telkens zeg je me dat het goed komt. Ook zei je dat ik hem zondag ging zien en ja hoor, het was op het nippertje maar ik heb hem gezien. Je bent top, ik bel je zeker weer. liefs een maagdje dat steeds zo onzeker is.




Ervaring van Dorothy met medium Derya   Ervaring van Dorothy met medium Derya   Ervaring van Dorothy geplaatst op 20 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Meid wat hebben wij gelachen ONGELOOFELIJK.
Wat een positieve energie geweldig twee stieren, dat is twee handen op 1 buik.
Ik hoop dat ik binnenkort blijf lachen ivm met je mooie voorspellingen! Ik heb er vertrouwen in.
Ik hou je op de hoogte !! Call you soon.

Dikke knuffel van amsterdam (Stier) dan weet je het wel :).




Ervaring van Na met medium Derya   Ervaring van Na met medium Derya   Ervaring van Na geplaatst op 13 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met medium Derya
  Ervaring met medium Derya
  Lieve Derya, bedankt voor het fijne duidelijke gesprek. straight to the point, alles klopte wat u mij vertelde tot in details! mijn droom zal ik zeker tzt verwezenlijken met Gods hulp. en wat betreft mijn relatie zal geduld moeten opbrengen. maar u geeft me idd weer hoop. 1000x dank en ik zal u zeker weer bellen. lieve groetjes




Ervaring van Marjanne met medium Derya   Ervaring van Marjanne met medium Derya   Ervaring van Marjanne geplaatst op 25 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden