Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Claire
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Claire
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Hoi Claire,
je voelde precies wat er aan de hand was, tussen de twee mannen die ik leuk vond. Ik ga me openstellen voor de anderen want hij geeft me meer positieve energie. And let love rules .




Ervaring van Bee met medium Claire   Ervaring van Bee met medium Claire   Ervaring van Bee geplaatst op 28 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Dank je wel Claire. Voor alles . Je brengt bij mij de Lonneke naar boven die ik jaren lang niet heb toegelaten. Nu is dat de Lonneke die ik altijd moest zijn en wil zijn.


Ik voel me nu echt goed.

Tot volgende

Groetjes

Lonneke.




Ervaring van Lonneke met medium Claire   Ervaring van Lonneke met medium Claire   Ervaring van Lonneke geplaatst op 6 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Bedankt voor uw consult.

Wanneer bent u weer online?

Groeten, Angelique .




Ervaring van Angelique met medium Claire   Ervaring van Angelique met medium Claire   Ervaring van Angelique geplaatst op 23 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Beste claire, u vroeg om u op de hoogte te houden en hierbij wil ik u meedelen, dat d voorspelling langer op zich laat wachten dan aangegeven tot nu toe nog steeds geen contact.we zullen verder zien hoe het verder loopt. vriendelijk bedankt om me goede moed in te spreken in de momenten dat ik daar nood aan had.




Ervaring van k met medium Claire   Ervaring van k met medium Claire   Ervaring van k geplaatst op 11 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire, ik heb U zojuist gesproken en al wat je zei over mezelf klopte en heeft me diep geraakt. Ook doen inzien dat ik idd belangrijker ben dan hem. Ik weet wel dat hij komt maar ik moet nu zoals je zei MIJN angsten overwinnen en terug in het positieve komen te staan. Dank je wel uit de grond van men hart voor deze babbel was emotioneel maar oprechte raad die ik van jou kreeg en van mijn vader. Hilde.




Ervaring van hilde met medium Claire   Ervaring van hilde met medium Claire   Ervaring van hilde geplaatst op 11 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Beste Claire, wat een fijn gesprek en alles klopte wat je zei. Ik bel je snel terug.




Ervaring van Anoniempje met medium Claire   Ervaring van Anoniempje met medium Claire   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 23 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Ik wilde je nog van harte bedanken voor je ondersteunende woorden. Je zit er vlak juist op, en het doet goed even met je te kunnen praten.
Hartegroetjes, J.




Ervaring van Josiane met medium Claire   Ervaring van Josiane met medium Claire   Ervaring van Josiane geplaatst op 19 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Beste Claire,
Ik heb u vorige week gesproken en had geen tijd om mijn ervaring te delen. U zag duidelijk wat er op dit moment speelt in mijn leven. Ik zal minder stressen en we gaan het zien. Ik hou u op de hoogte




Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Claire, jouw inzicht door alleen maar een naam te noemen is de evidentie van bewijs van het hogere.




Ervaring van f met medium Claire   Ervaring van f met medium Claire   Ervaring van f geplaatst op 24 mei 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Claire,

Bedank voor je gesprek en ik ga je zeker nog een keer bellen.
Liefs C.




Ervaring van C. met medium Claire   Ervaring van C. met medium Claire   Ervaring van C. geplaatst op 28 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  lieve Claire, jij bent gewoonweg een super medium. Ik zeg alleen mijn naam en leeftijd en jij verteld mij feiten die ik alleen weet ,ik kreeg er rillingen van. Je vertelde over mijn huidige problemen die voortkwamen van mijn ex-man en ik hoop dat mijn toekomst ook zo word zoals je me voorspeld. Ik bel je zeker nog terug. Veel liefs Anja xxx




Ervaring van anja met medium Claire   Ervaring van anja met medium Claire   Ervaring van anja geplaatst op 14 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Liefste Claire, Ik vind je geweldig. Als ik je stem hoorde, kreeg ik een heel rustig en vertrouwelijk gevoel. Alles wat je mij vertelt hebt ,heeft mij ook geraakt. Je deed iets met mij, ik weet niet wat, maar vind jou zo bijzonder .. Je weet waar het op staat en je voelt alles perfect aan. Je bent een prachtvrouw met een fantastische gave, een toppertje! Alvast hartelijk bedankt voor het telefoontje daarstraks, ik bel je zeker nog eens terug. En liefste Claire, uit de grond van mijn hart kan ik je zeggen dat jij ook echt een lieve en prachtvrouw bent ! Ik wens je het het allerbeste, veel licht en liefde. Tot snel, veel liefs, Marijke .




Ervaring van Marijke met medium Claire   Ervaring van Marijke met medium Claire   Ervaring van Marijke geplaatst op 28 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  bedankt Claire dikke knuffel :)




Ervaring van christel met medium Claire   Ervaring van christel met medium Claire   Ervaring van christel geplaatst op 7 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Bij Claire hoef je alleen de naam en leeftijd te zeggen en geen gehannes met kaarten die uitgelegd moeten worden. Ze komt gelijk to the point en verteld direct wat je moet weten en kan moeiteloos situaties schetsen. Claire ik vind je een top medium.




Ervaring van Wim met medium Claire   Ervaring van Wim met medium Claire   Ervaring van Wim geplaatst op 4 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire,

Je hoort altijd aan mij stem dat ik het ben :-) je helpt mij op de momenten dat ik het even niet meer weet. Door jou ben ik veel sterker geworden. Alles wat je tot nu toe voorspelt hebt is uitgekomen nu de rest :-) je geeft mij zoveel rust. Dank je lieve Claire!




Ervaring van M met medium Claire   Ervaring van M met medium Claire   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire, ik vind je echt een topper! Zo lief en zo direct! Je helpt mij hier echt doorheen :-) nou hopen dat alles helemaal goed komt en ik ook een deel kan afsluiten. Dank je lieve Claire.




Ervaring van Anoniem met medium Claire   Ervaring van Anoniem met medium Claire   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Je voelt het exact aan hoe het is! Ik bel je nog terug!




Ervaring van Lies met medium Claire   Ervaring van Lies met medium Claire   Ervaring van Lies geplaatst op 27 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  lieve Claire, bedankt voor het warme gesprek van daarnet. wat mijn gevoel me al die tijd zei heb jij me zonet bevestigd .




Ervaring van Rinda met medium Claire   Ervaring van Rinda met medium Claire   Ervaring van Rinda geplaatst op 10 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire,
Bij deze wil ik je bedanken voor je mooie reading. Je gaf aan dat het goed komt. En dat ik geduld moet hebben. Je gaf aan in de zomer er veranderingen gaan komen. Ik wacht geduldig af. En laat je weten hoe het zich ontwikkeld. Je bent een aanrader voor iedereen. Je bent een warme , eerlijke medium. Heel veel licht en liefde in het geen je doet. L. V




Ervaring van Ver met medium Claire   Ervaring van Ver met medium Claire   Ervaring van Ver geplaatst op 7 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Lieve Claire alweer bedankt voor je steun en je moedigende reading ik zal heel zeker je raad volgen, je voelde aan dat hij met vakantie is, als ik hierover meer weet laat ik je zeker weten, je bent en blijft een heel schattige vrouw om mee te praten, je stem heeft mij gewoon rust, dankje je bent een lieverd :)




Ervaring van B.Y. met medium Claire   Ervaring van B.Y. met medium Claire   Ervaring van B.Y. geplaatst op 5 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Dag Claire,

Je hebt me behoed voor een grote fout. Je bent echt een topper. Ik ga je advies opvolgen.




Ervaring van onbekend met medium Claire   Ervaring van onbekend met medium Claire   Ervaring van onbekend geplaatst op 22 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  je doe het super zonder mijn woorden wist je precies te vertellen waar ik sta in het leven, en wat op me af ging komen ik stond perplex bedankt.




Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Een heel lief spontaan eerlijke vrouw.




Ervaring van Phyl met medium Claire   Ervaring van Phyl met medium Claire   Ervaring van Phyl geplaatst op 20 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Heb je raad opgevolgd en ben mijn Eigen mening trouw gebleven. Mijn zwager heeft intussen al wat overgemaakt. De rest zou in januari volgen, zegt hij. Daardoor heeft hij nu wel hoogoplopende ruzie met mijn zus, zegt hij. Ik kan dus nog wel een tornado reactie van haar verwachten. Voorlopig voel ik me trots op mezelf en in mijn kracht. Hoop dat ik kan vasthouden. En anders bel ik je wel weer terug..




Ervaring van Li met medium Claire   Ervaring van Li met medium Claire   Ervaring van Li geplaatst op 11 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Een heel goed en eerlijk medium en nog bedankt voor je lieve en duidelijke consult, Liefs claudia




Ervaring van Claudia met medium Claire   Ervaring van Claudia met medium Claire   Ervaring van Claudia geplaatst op 7 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Voor degeen die dacht dat ie alleen was,moet nu weten........BEL CLAIRE!XXX




Ervaring van Jacqueline met medium Claire   Ervaring van Jacqueline met medium Claire   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 1 december 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  hey Claire,die mooie woorden hebben mij echt geraakt.
je heb mij doen huilen,zo geweldig vond ik je.
zal zeker naar je advies luisteren voor zelf goed voor mij te zorgen en dat wil ik ook heel graag.woorden schieten te kort om je hartelijk te bedanken.Bel je zeker terug om je persoonljk te bedanken.
Je stem klink als een engeltje.




Ervaring van maria met medium Claire   Ervaring van maria met medium Claire   Ervaring van maria geplaatst op 29 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Dankjewel voor je mooie consult, wou je toch nog even zeggen wat ben jij goed..zonder wat te zeggen thnx.




Ervaring van claudia met medium Claire   Ervaring van claudia met medium Claire   Ervaring van claudia geplaatst op 21 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  1ste keer gesproken. Maar bah wat was dat eng. Het begon al bij de 1ste zin wat je tegen me zei. Je zij dingen die je absoluut niet kon weten. Zowel over hoe ik was en over mijn ex. vooral de extreme verandering die ik in een korte tijd heb gemaakt dat weet niemand en jij riep ze zo even op. Ik zal over tinkerbell nadenken en over alles. Hopelijk heeft u echt gelijk met alles. En zal 2014 mijn jaar worden. Op gebied van alles, was het zelf ook een beetje mijn doelstelling.
Je bent een topper. Je zult zeker weer wat van me horen.




Ervaring van mad met medium Claire   Ervaring van mad met medium Claire   Ervaring van mad geplaatst op 5 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Het gesprek was duidend. Nagel op de kop! En tegelijk een enorme verwerking. Er gebeurde iets met me. Mooi, bedankt.




Ervaring van Lies met medium Claire   Ervaring van Lies met medium Claire   Ervaring van Lies geplaatst op 4 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  In een woord kei goed




Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem met medium Claire   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 november 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Claire, super hoe snel je alles doorkreeg!Je gesprek was waardevol en je gaf me positieve boosst. Ik zal het loslaten en het zelf op me pad af laten lopen. Bedankt voor je advies en mooie uitleg. Liefs H.




Ervaring van Habiba met medium Claire   Ervaring van Habiba met medium Claire   Ervaring van Habiba geplaatst op 31 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  


Ervaringen van bezoekers met medium Claire
  Ervaring met medium Claire
  Beste Claire het is de eerste maal dat ik je bel en ik moet zeggen dat je echt een super medium bent, je voelde alles zo haarfijn aan wat betreft mijn relatie met mijn ex. Ik zal alvast luisteren naar je adviezen. Je bent echt een toppertje op deze lijn, je verdiend absoluut zonder enig discussie je 5 sterren meid. Hartelijk bedankt voor deze waardevolle consult. Bel je zeker nog terug, wens je het allerbeste, veel liefs, Belgin.




Ervaring van Belgin met medium Claire   Ervaring van Belgin met medium Claire   Ervaring van Belgin geplaatst op 30 oktober 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Claire  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden