Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Brya
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Brya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Super goed invoelingsvermogen en erg betrouwbaar voelt Ze aan. Ze kan echt dingen helder zien.




Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D met medium Brya   Ervaring van D geplaatst op 15 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb je vanmiddag 23-12 aan de telefoon gehad. Toch wilde ik je erg bedanken voor je inzicht. Je zag het goed en wist bepaalde dingen ook zonder dat ik erom gevraagd had. Ik ga er zeker wat mee doen. dank je wel. Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda met medium Brya   Ervaring van Linda geplaatst op 23 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Lieve Brya, hartelijk dank voor het fijne gesprek. Heb heel veel positiviteit uit ons gesprek kunnen halen en zal beginnen de noodzakelijke beslissingen te maken. Nogmaals hartelijk dank en tot de volgende. Groet F.




Ervaring van Frederic met medium Brya   Ervaring van Frederic met medium Brya   Ervaring van Frederic geplaatst op 2 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Dankjewel Brya, alles was uitgekomen. Ook voor u raad en de email, blij dat ik u gevonden hebt via deze site. Groetjes u weet wel.




Ervaring van U weet wel met medium Brya   Ervaring van U weet wel met medium Brya   Ervaring van U weet wel geplaatst op 7 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Heb zojuist met je gebeld. Je sloeg de spijker op zijn kop en ik ga dat lijntje zeker doorknippen. Na je gesprek voel ik me een stuk beter en gaf je mij een bevestiging van dat wat ik zelf toch ook al een beetje heb aangevoeld. Ik ga je op de hoogte houden en ik ga je ook zeer zeker terugbellen.




Ervaring van Pasqual met medium Brya   Ervaring van Pasqual met medium Brya   Ervaring van Pasqual geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Bedankt Brya voor ons gesprek net. U had gelijk hij had tussendoor gesmst ????????. Tijdens mijn gesprek met u, mijn dag is weer goed. Groet Indo.




Ervaring van Indo met medium Brya   Ervaring van Indo met medium Brya   Ervaring van Indo geplaatst op 2 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  het was zeer kort gesprekje vanmorgen, ik zat niet lekker in mijn vel al paar dagen, maar die paar woorden die je zei had ik gewoon even nodig, en moet zeggen ik zit nu lekkerder in mijn vel, en voel echt een heerlijk gevoel door mij heen stromen
dank je wel hier voor...




Ervaring van anneke met medium Brya   Ervaring van anneke met medium Brya   Ervaring van anneke geplaatst op 2 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Zojuist een fijn gesprek gehad met Brya. Heldere inzichten gekregen en goede adviezen. Ze voelt dingen goed aan en neemt niet meer tijd dan nodig is. Een aanrader!




Ervaring van J met medium Brya   Ervaring van J met medium Brya   Ervaring van J geplaatst op 15 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Ik heb je nu een paar gesproken en iedere keer verbaasd wat je allemaal ziet en wat ik alleen weet..bedankt lieve dame




Ervaring van Claudia met medium Brya   Ervaring van Claudia met medium Brya   Ervaring van Claudia geplaatst op 29 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met medium Brya
  Ervaring met medium Brya
  Wat een goed en lief medium, krijgt duidelijke info door zonder te vragen, ga je zeker weer bellen! Bedankt voor vanmiddag




Ervaring van dominique met medium Brya   Ervaring van dominique met medium Brya   Ervaring van dominique geplaatst op 19 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden