Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Samantha
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Samantha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Zeer duidelijk en overtuigend uitleg gekregen.




Ervaring van V met medium Samantha   Ervaring van V met medium Samantha   Ervaring van V geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Ik heb er maar 1 woord voor super .zeker eens bellen .ze helpt jouw op elk moment .




Ervaring van Jordi met medium Samantha   Ervaring van Jordi met medium Samantha   Ervaring van Jordi geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Supper gesprekken al gekregen met Samantha.zeker een aanrader voor als je het niet weet . Super lieve vrouw .




Ervaring van Jordi met medium Samantha   Ervaring van Jordi met medium Samantha   Ervaring van Jordi geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  je bent een hele vlotte. dat alles uitkomt wat je direct zie. zonder twijfel. zou alles perfect zijn.




Ervaring van franky met medium Samantha   Ervaring van franky met medium Samantha   Ervaring van franky geplaatst op 11 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Samantha als het allemaal uitkomt wat je voorspelt. zou het goed zijn. ik bel je zeker nog op.




Ervaring van franky met medium Samantha   Ervaring van franky met medium Samantha   Ervaring van franky geplaatst op 11 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Wat een SUPER leuk gesprek. Weer bevestigd in mijn pad :) misschien moet ik maar eens stoppen met twijfelen. :D maar je hebt me echt super goede inzichten gegeven :).




Ervaring van Karen met medium Samantha   Ervaring van Karen met medium Samantha   Ervaring van Karen geplaatst op 7 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  1 woord super . groetjes. Lin.




Ervaring van lin met medium Samantha   Ervaring van lin met medium Samantha   Ervaring van lin geplaatst op 4 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Samantha, heb je vandaag gebeld en hoop dat je voorspellingen uitkomen. Laat je zeker, zoals beloofd, iets weten en dan geef ik je 5 sterretjes. GRTJES;.




Ervaring van myriam met medium Samantha   Ervaring van myriam met medium Samantha   Ervaring van myriam geplaatst op 11 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Ik vond uw consult werkelijk prachtig en het gesprek was heel geruststellend. U heeft mij een stukje rust in de drukte gebracht dankjewel. Vanwege Renee.




Ervaring van Renee met medium Samantha   Ervaring van Renee met medium Samantha   Ervaring van Renee geplaatst op 6 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Uw consult heeft mijn gedachtes op een positiever spoor gezet. Zowel in het werk als in de liefde.

Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen en zal u zeker vaker gaan bellen. Jeroen.




Ervaring van Jeroen met medium Samantha   Ervaring van Jeroen met medium Samantha   Ervaring van Jeroen geplaatst op 2 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Jij hebt me veel duidelijkheid en helderheid gegeven, hartelijk dank!




Ervaring van Anton met medium Samantha   Ervaring van Anton met medium Samantha   Ervaring van Anton geplaatst op 10 februari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Ik sta versteld van de duiding! Bedankt Samantha




Ervaring van Ilse met medium Samantha   Ervaring van Ilse met medium Samantha   Ervaring van Ilse geplaatst op 18 september 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Fijne dame om mee te praten. Prima advies.
De tijd zal het ons leren.

Bedankt




Ervaring van Christa met medium Samantha   Ervaring van Christa met medium Samantha   Ervaring van Christa geplaatst op 9 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Beste Samantha,
Zojuist gebeld met een bepaalde gevoel en gedachte. Jij hebt me veel duidelijkheid en helderheid gegeven, waarvoor hartelijk dank!




Ervaring van Sandhya met medium Samantha   Ervaring van Sandhya met medium Samantha   Ervaring van Sandhya geplaatst op 1 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Bedankt voor jou heldere inzichten en advies van deze middag over v en a




Ervaring van Valere met medium Samantha   Ervaring van Valere met medium Samantha   Ervaring van Valere geplaatst op 22 februari 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  THANKS voor het kaartleggen en de goeie raad. Ik hou U zeker op de hoogte




Ervaring van MEL met medium Samantha   Ervaring van MEL met medium Samantha   Ervaring van MEL geplaatst op 29 oktober 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  danje wel samantha




Ervaring van safoera met medium Samantha   Ervaring van safoera met medium Samantha   Ervaring van safoera geplaatst op 28 augustus 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Samantha,
bedankt voor klaar en duidelijke uitleg. Je hebt me terug hoop gegeven. Ik bel je nog zeker terug. Saluutjes!!!




Ervaring van julien met medium Samantha   Ervaring van julien met medium Samantha   Ervaring van julien geplaatst op 29 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  


Ervaringen van bezoekers met medium Samantha
  Ervaring met medium Samantha
  Beste,
bedankt voor de oprechte mening
ik weet wat er mij te doen staat
Ik bel je zeker nog terug
x




Ervaring van C. met medium Samantha   Ervaring van C. met medium Samantha   Ervaring van C. geplaatst op 8 juni 2012
Plaats zelf een ervaring Bel met Samantha  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden