Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Marian
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Marian
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marian, ik wil je heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek. Je hebt me twijfels weggehaald en je bent gewoon een topper.
Dankje voor alle moeite.

Groet Sha.




Ervaring van Sha met medium Marian   Ervaring van Sha met medium Marian   Ervaring van Sha geplaatst op 30 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marian, ik wilde even laten weten dat ik je echt super vindt. We bellen de laatste tijd heel vaak, inmiddels ben je mijn steun en toeverlaat. Ik kan met elke vraag bij je terecht en je krijgt de dingen zo feilloos binnen. Je voorspellingen komen altijd uit. Los daarvan geef je mij altijd het juiste advies en het duwtje in de rug. Ook daar wil ik je voor bedanken. Ik spreek je gauw weer :). Lieve groet Fatima.




Ervaring van Fatima met medium Marian   Ervaring van Fatima met medium Marian   Ervaring van Fatima geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Ik wil u heel erg bedanken voor dit verhelderende gesprek. Ik kan hier echt wat mee ik wil u echt bedanken vanuit het diepst van me hart. Door u heb ik handvatten gekregen en moet ik meer naar me instinct luisteren. Met de allervriendelijkst groet S.




Ervaring van S. met medium Marian   Ervaring van S. met medium Marian   Ervaring van S. geplaatst op 3 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Een fijn antwoord waar ik mee verder kan. bedankt.




Ervaring van saskia met medium Marian   Ervaring van saskia met medium Marian   Ervaring van saskia geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Wat heb je goed gezien dat ik niet zonder werk zou komen. En dan ook nog wat voor soort bedrijf. Dat is ontzettend knap. Je weet gewoon alles. Topper op de lijn ben je Marian.




Ervaring van Anoniem met medium Marian   Ervaring van Anoniem met medium Marian   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Wat een lieve vrouw en wat een snel antwoord geeft deze vrouw. Dank je wel lieverd en ik laat nog weten of je voorspelling uit komt. Liefs Sonja.




Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marian had vanacht een fijn gesprek. Je sloeg de spijker op zijn kop en hebt mijn vragen snel en op een lieve manier beantwoord.heel erg bedankt daarvoor. Mijn gevoel zat goed.
Liefs van mij.




Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja met medium Marian   Ervaring van Sonja geplaatst op 8 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Hoi Maria, zojuist heel helder beeld door jou gekregen jij zegt het zelf de wat een andere medium ook al zei. Je bent een topper. Ik beveel Maria aan vele andere de moeite waard. Wat een duidelijkheid en zeer lief schatje een knuffel v mij. Grt J.




Ervaring van J met medium Marian   Ervaring van J met medium Marian   Ervaring van J geplaatst op 24 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Sorry Marian, de verbinding werd verbroken door te weinig credits. Ik zal je later vandaag opnieuw bellen en zorgen dat er meer tijd aanwezig is.
Ik stuur jou een foto over wie het gaat zodat jij je op haar kunt invoelen. Op dit moment blokkeert mijn paragnostische gave inzake haar. Ik ontvang dus geen tot zeer weinig info van mijn gidsen.

Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met medium Marian   Ervaring van Maarten met medium Marian   Ervaring van Maarten geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Bedankt marian ik ben blij dat ik jou gevonden heb. wat je hebt gezegd klopte hellemaal
.
Nora.




Ervaring van Nora met medium Marian   Ervaring van Nora met medium Marian   Ervaring van Nora geplaatst op 30 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian

Bedankt voor het fijne gesprek .Ik kom hier om je een compliment te geven.

Hartelijke dank.




Ervaring van Angelo met medium Marian   Ervaring van Angelo met medium Marian   Ervaring van Angelo geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Bedankt Marian voor je gesprek en duidelijkheid. Super mooi hoe je het formuleerde en ik hoop dat het klopte wat je over ons zei.




Ervaring van Michelle met medium Marian   Ervaring van Michelle met medium Marian   Ervaring van Michelle geplaatst op 12 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  bedankt,zal afwachten.gelijk uw gezegt hebt.bedankt voor de bevestigen dat met mij alles goed komt.en dat mijn huis snel verkocht zal worden.




Ervaring van Valentine met medium Marian   Ervaring van Valentine met medium Marian   Ervaring van Valentine geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  bedankt,zal afwachten op alles wat uw zei.bedankt uw hoort nog van mij.




Ervaring van Valentine met medium Marian   Ervaring van Valentine met medium Marian   Ervaring van Valentine geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian, bedankt. U had gelijk. Geweldige paragnoste, heb veel aan jou. Noa.




Ervaring van Noa met medium Marian   Ervaring van Noa met medium Marian   Ervaring van Noa geplaatst op 1 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Dank je wel voor het fijne en verhelderend gesprek .




Ervaring van Ilse met medium Marian   Ervaring van Ilse met medium Marian   Ervaring van Ilse geplaatst op 21 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Lieve Marjan,
Je hebt me zo geholpen al meedere keren je bent zo liefdevol en juist. alles klopt wat je zegt, dank je wel. liefs y.




Ervaring van Yvonne met medium Marian   Ervaring van Yvonne met medium Marian   Ervaring van Yvonne geplaatst op 31 januari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  heeft me toch opnieuw kunnen geruststellen .en ik geloof er sterk in dat het terug uitkomt .want er zijn elke keer al je voorspellingen uitgekomen van ar.




Ervaring van rosita met medium Marian   Ervaring van rosita met medium Marian   Ervaring van rosita geplaatst op 6 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  bedankt, hoop dat je gelijk krijgt.




Ervaring van nachtelijke beller met medium Marian   Ervaring van nachtelijke beller met medium Marian   Ervaring van nachtelijke beller geplaatst op 20 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Dank jewel. lieve Marian voor je eerlijk en oprecht antwoord x.




Ervaring van CT met medium Marian   Ervaring van CT met medium Marian   Ervaring van CT geplaatst op 6 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian, Je bent goed. Je hebt iets voorgespeld over mijn dochter en die kwam uit. Je bent geweldig. Ik ben benieuwd dat wat jij mij vandaag hebt gezegd uitkomt. Ik laat je zeker weten.




Ervaring van Nelly met medium Marian   Ervaring van Nelly met medium Marian   Ervaring van Nelly geplaatst op 5 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian Iedere keer als ik jou spreek krijg ik weer hoop in de toekomst. Je bent echt een schat zo kalm en door jou word ik weer rustig.Ik hoop zo erg dat jou voorspelling weer uit mag komen.Ik bel je snel weer.xx S.




Ervaring van Ss met medium Marian   Ervaring van Ss met medium Marian   Ervaring van Ss geplaatst op 15 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian, bedankt voor jouw luisterend oor. Alles wat jij zegt, komt uit. Ik ben eindelijk gelukkig met R. Het heeft lang geduurd, maar zo als je zei, niets komt voor zijn tijd. FinanciŽn komen ook goed. Hartelijk dank en een dikke kus. S.




Ervaring van Sherida met medium Marian   Ervaring van Sherida met medium Marian   Ervaring van Sherida geplaatst op 1 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  je hebt mij weer gerustgesteld over alle onzekerheid. Zoveel geduld En een warme stem. Begripvol en Ooh wat een geduld. Dank lieve Marian xx.




Ervaring van Onzekere D met medium Marian   Ervaring van Onzekere D met medium Marian   Ervaring van Onzekere D geplaatst op 28 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Vind haar heel goed .warme stem en alles komt uit . SAS.




Ervaring van Sas met medium Marian   Ervaring van Sas met medium Marian   Ervaring van Sas geplaatst op 26 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Bedankt Marian. voor de geruststellende en positieve reading zonet.ann.




Ervaring van Ann met medium Marian   Ervaring van Ann met medium Marian   Ervaring van Ann geplaatst op 17 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  you're the best Marian. Wat een geduld en ruststelling. Altijd lief en begripvol. Alles komt altijd uit. Liefs.




Ervaring van Dame die om de 3 weken belt! ???? met medium Marian   Ervaring van Dame die om de 3 weken belt! ???? met medium Marian   Ervaring van Dame die om de 3 weken belt! ???? geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Dank voor je steun en advies.
Na een mooie reading van Marian kan ik er weer tegenaan. Edina.




Ervaring van Edina met medium Marian   Ervaring van Edina met medium Marian   Ervaring van Edina geplaatst op 2 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian kunnen bellen. Ik voel me al een stuk beter.
Tot volgende keer aan de telefoon. groeten Willeke.




Ervaring van Willeke met medium Marian   Ervaring van Willeke met medium Marian   Ervaring van Willeke geplaatst op 5 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Ze is heldervoelend, helderwetend paragnoste en kreeg via de Lenormand kaarten al mijn vragen beantwoord. Ze heeft het juiste voorspeld. Ik vertrouw erop dat het andere wat ze gezegd heeft ook zal uitkomen.




Ervaring van Edina met medium Marian   Ervaring van Edina met medium Marian   Ervaring van Edina geplaatst op 5 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  dank marian.
Je bent geweldig en een paragnoste met een gave. marian zegt de dingen zoals ze zijn.




Ervaring van Dirk met medium Marian   Ervaring van Dirk met medium Marian   Ervaring van Dirk geplaatst op 1 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Dank u wel voor het zeer verhelderende gesprek van zojuist!. Mijn account was op vandaar. Ik ben blij u te hebben mogen consulteren!
U heeft een heel leuke,aardige stem ook, sorry voor de begrijpelijke paniek. U bleef toch lief en duidelijk, ik heb er veel aan gehad!.
Dank u wel, beste wensen en h.groeten.




Ervaring van Weet u wel?? met medium Marian   Ervaring van Weet u wel?? met medium Marian   Ervaring van Weet u wel?? geplaatst op 29 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Interessant gesprek gehad. Eyeopener! Dank je wel. Ik bel je binnenkort weer Marian.
Prettige stem met duidelijke waarnemingen.




Ervaring van F. met medium Marian   Ervaring van F. met medium Marian   Ervaring van F. geplaatst op 19 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Altijd even vriendelijk, voelt gelijk waar het over gaat geeft goede inzichten. Stelt mensen gerust, geeft duidelijkheid en is een lieve vrouw die je mooie voorspellingen geeft waar je op verder kunt. Nu maar afwachten en hoop houden, bel je zeker nog eens. lieve gr henr.




Ervaring van H met medium Marian   Ervaring van H met medium Marian   Ervaring van H geplaatst op 31 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met medium Marian
  Ervaring met medium Marian
  Marian is meer dan 5 sterren waard , haar voorspellingen komen altijd uit . En ze is zo geduldig met mensen .

Thanks, sarah.




Ervaring van sarah met medium Marian   Ervaring van sarah met medium Marian   Ervaring van sarah geplaatst op 2 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden