Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Lineke
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Lineke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lieve Lineke, bedankt om er altijd voor me te zijn. Tot nu toe is er al super veel uitgekomen van wat jij hebt gezegd. Je bent een topper. Dikke knuffel, Vanessa .




Ervaring van Vanessa met medium Lineke   Ervaring van Vanessa met medium Lineke   Ervaring van Vanessa geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Jij had het goed gezien. Geen ellenlange verhalen maar gewoon straight to he point en het klopt ook nog eens. 10 punten. Dank je wel.




Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse met medium Lineke   Ervaring van Ilse geplaatst op 5 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Wat een wereldvrouw, ook nog 's droge humor, veel gelachen.
Laat je zeker weten als 't van morgen uitkomt.

Vrouw die al 't nieuws niet aankan voor 1 dag, haha.

Laat je zeker weten lieverd.

Fijne avond R.




Ervaring van R met medium Lineke   Ervaring van R met medium Lineke   Ervaring van R geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lieve Lineke

Je gaf mij bevestiging die ik nodig had waar ik al een tijdje mee rondliep.
En je vertelde me mooie positieve dingen waar ik niet meer in durfde te hopen
Dank u wel voor gerustellende lieve reading.
Je hield me ook niet onnodig langer aan de lijn
Je vertelde me alles wat ik moest weten

Heel veel dank.

Ik bel u zeker weer een keer terug maar voor nu kan ik even door.

Heel veel liefs T.




Ervaring van T met medium Lineke   Ervaring van T met medium Lineke   Ervaring van T geplaatst op 26 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke weet mijn altijd gerust te stellen.
Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ben er uit aan klimmen mede door Lineke.

Ze heef niet alleen een luisterend oor maar zit ook bij het rechte eind qua uitspraken.
Ik ben zelf een coach maar het is heel fijn om ook mijn dingen met iemand te kunnen delen.
Ze geeft mij veel rust
En een vetrouwt gevoel omdat haar voorspellingen tot nu toe altijd uit kwamen.

Ik beveel haar zeker aan.

Warme groet,
H.




Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H met medium Lineke   Ervaring van H geplaatst op 15 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Beste Lineke ik kan elke keer bij u terecht. Met veel geduld blijf je me bijstaan een aanwinst voor de lijn. Dikke knuffel f.




Ervaring van F met medium Lineke   Ervaring van F met medium Lineke   Ervaring van F geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Ik vind jou super. Je kon zelfs zeggen dat het bericht van een man komende dagen zal gebeuren.
Ook vroeg ik je op vandaag te kijken naar bepaalde kwestie en je kon het ook aangeven.
Naar mijn gevoel ben jij 1 van de beste hier.
Ook vriendelijke en warme vrouw.
Ik ga je meer bellen en ik raad het iedereen aan.




Ervaring van Sarah met medium Lineke   Ervaring van Sarah met medium Lineke   Ervaring van Sarah geplaatst op 1 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Lineke sorry dat ik plots wegviel. ik wou u nog bedanken voor uw consult. super.




Ervaring van Wendy met medium Lineke   Ervaring van Wendy met medium Lineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 17 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Mijn waardering op mijn getuigenis van 5-6 moet minimaal 5 sterren zijn. Is zeker iets mis gegaan.




Ervaring van Ineke met medium Lineke   Ervaring van Ineke met medium Lineke   Ervaring van Ineke geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Vanochtend Lineke gesproken en zij vertelde dat er binnenkort iemand op zijn beslissing zou terugkomen. Vanmiddag belde deze persoon mij op en wilde zijn beslissing terugdraaien. Dit gebeurde dus supersnel en Lineke zag het goed.




Ervaring van Ineke met medium Lineke   Ervaring van Ineke met medium Lineke   Ervaring van Ineke geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Super bedankt. Ben zeer tevreden.




Ervaring van Wen met medium Lineke   Ervaring van Wen met medium Lineke   Ervaring van Wen geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Lineke
  Ervaring met medium Lineke
  Beste Lineke, wat hebben we gisteren een fijn gesprek gehad. ik heb op al mijn vragen antwoord gekregen, ook een bevestiging van dingen die zich in het verleden en nu hebben afgespeeld. je bent een toppertje. Ik zou een ieder aanraden Lineke te bellen. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Lotus met medium Lineke   Ervaring van Lotus met medium Lineke   Ervaring van Lotus geplaatst op 23 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden