Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Sabine
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ik blijf het zeggen een schat van een vrouw de moeite waard om met Sabine in contact te komen.

Lobi Angela.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is een top dame met respect en positief. Ik ben zo blij wanneer ik haar aan de lijn krijg een mama met hart van Goud en haar voorspelling is top en wie geduld heeft en positief in het leven staat zal resultaten zien. Als ik jouw niet meer spreek voor dit jaar alvast fijne feestdagen en een gezond 2020. One love Angela.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  1 woord Wauwiee.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 14 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  O My God het was de moeite waard om in contact te komen met deze engel. Alles wat je zij viel op zijn plek alleen ik moet geloven in mijn zelf en aangeven ik verdiend het beste en dat ga ik zeker doen. Bedankt voor alles lieve engel en hou jouw zeker op de hoogte. P.S. goed op jouw zelf echt een mooi Reading en Positief.

One Love Angela xxx.




Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela met medium Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is een aanrader en 10 sterren waard. Als je denkt huh, kan ik even niet plaatsen? - geef het een dag of twee en je zal het zien. Hehe :) Plus een superlief mens:) Bedankt. X (Weegschaal verhaal).




Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. met medium Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Moest net aan je denken. Je bent ongelooflijk goed. Je voorspellingen komen uit. o blij dat ik je heb:) xxx (weegschaal gedoe).




Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. met medium Sabine   Ervaring van J. geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Ongelooflijk lief en ongelooflijk goed. Letter voor letter komt alles uit. Dankjewel Sabin. Super blij met jou.:) X( Weegschaal verhaal) J.




Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem met medium Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine. Hoe doe je dit?? Haha. Letterlijk al je voorspellingen komen telkens stuk voor stuk uit. Ik sta versteld. Chapeau. X PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. met medium Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Super consult, geen woorden voor. Dank je wel Sabine.




Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S met medium Sabine   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Wat een prachtig mens, heel spiritueel, helderziend medium met praktische tips, motiverend, coached, ze kon zoveel vertellen en alles klopt. Dank je wel lieverd, Zo fijn om met Je te praten, is de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer.




Ervaring van S.D. met medium Sabine   Ervaring van S.D. met medium Sabine   Ervaring van S.D. geplaatst op 27 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met medium Sabine
  Ervaring met medium Sabine
  Hoi Sabine, Je bent meer dan 5 sterren waard. Jij hebt mij in november dingen voorspeld en raad eens veel zijn uitgekomen. Blijf zo doorgaan. Jij bent een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly met medium Sabine   Ervaring van Nelly geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden