Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Pieter
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Pieter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Beste pieter bedankt voor je voorspellingen je bent de enige op de lijn die alles heeft voorspelt zoals het was zowel het goede als het minder goede je praat niet naar de mond 1000x bedankt je bent de beste en correcte op de lijn en ik kan het weten velen kunnen achter jou leren doe zo verder grtjs




Ervaring van Angel met medium Pieter   Ervaring van Angel met medium Pieter   Ervaring van Angel geplaatst op 3 augustus 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Beste Pieter,
Alles wat je zei vanmiddag klopte, wat er tot nu toe was gebeurd met betrekking tot de situatie waarover ik belde. Ik ben volledig onder de indruk van jou zuivere waarneming! Ik ben benieuwd of datgene wat je hebt voorspelt ook uit gaat komen, maar daar heb ik ook absoluut vertrouwen in. Ik bel je zeker maandag weer om het gesprek af te maken. Volgens mij ben je 1 van de lijn. Dank je wel voor het bijzonder verhelderende en goede gesprek. Ik voel mij weer veel beter!




Ervaring van Anoniem met medium Pieter   Ervaring van Anoniem met medium Pieter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Waow! Kort, bondig en duidelijk. In 10 min tijd alles al mijn vragen beantwoord. Veel informatie, die ik kon plaatsen en waar ik iets mee kan. Bedankt! Top!




Ervaring van Lies met medium Pieter   Ervaring van Lies met medium Pieter   Ervaring van Lies geplaatst op 20 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Pieter dank u voor het heel aangename gesprek ik geloof er weer in, je weet waar je met bezig bent en het voelt ook goed als je met je belt bedankt




Ervaring van wendy met medium Pieter   Ervaring van wendy met medium Pieter   Ervaring van wendy geplaatst op 9 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  fijn gesprek met pieter gehad , heel duidelijk , ik kan wat hij zegt weer wat stapjes verder , heel erg bedankt




Ervaring van lies met medium Pieter   Ervaring van lies met medium Pieter   Ervaring van lies geplaatst op 7 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Beste Pieter,
Dank u, zodra ik je mailtje opende werd ik al een stuk rustiger. Laat je zeker weten hoe het verder gaat. En ga R zeker nog tijd geven. Veel liefs c




Ervaring van c met medium Pieter   Ervaring van c met medium Pieter   Ervaring van c geplaatst op 20 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  sinds meer dan een jaar bel of mail ik met Pieter. Steeds krijg ik goed advies en heeft me steeds telkens opnieuw moed en vertrouwen gegeven. Mijn dank daarvoor.




Ervaring van Benny met medium Pieter   Ervaring van Benny met medium Pieter   Ervaring van Benny geplaatst op 16 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Pieter is een van de beste mediums van dit platform samen met christel en nikkie. Ik had hem gebeld en hij kon namen foor geven en datums. En tot nu toe is alles uitgekomen .




Ervaring van Jos met medium Pieter   Ervaring van Jos met medium Pieter   Ervaring van Jos geplaatst op 6 september 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Hey Pieter,

Ik heb u daarnet gesproken en je heb me ergens een goed gevoel gegeven uit u voorspellingen,je zei iets uit 2 mogelijkheden over een woonst.over k wist je te vertellen dat ik altijd een belangrijke rol gaat
spelen in zijn leven en dat er een verzoening mogelijk was. over de rechtzaak wist je mij te vertellen, dat in mijn voordeel ging uitdraaien.
Bij deze zal ik u zeker nog op de hoogte houden, moest de voorspellingen uitkomen.vele groeten lvr.




Ervaring van linda met medium Pieter   Ervaring van linda met medium Pieter   Ervaring van linda geplaatst op 28 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Beste Pieter,

Ik heb U net gesproken over vriendschap, wat U in het begin zei over die vriend klopt helemaal.
Ik hoop dat wat U verder zei dat dat uit zal komen en dat wij weer vrienden worden.
Ik mis hem erg in mijn leven. Zulke goeie vrienden krijg je niet makkelijk in het leven.
Zodra decanteer helft zal uitkomen zal ik U het laten weten.
Dank je voor die mooie reading en voor het luisteren.

Groetjes

Vriendschap




Ervaring van Lindes met medium Pieter   Ervaring van Lindes met medium Pieter   Ervaring van Lindes geplaatst op 21 augustus 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Hoi Pieter,

Zoals ik een tijd geleden had beloofd hier een getuigenis van mij.
Ik heb u een tijd terug gesproken en dit gesprek was zeer verhelderend en vooral bijzonder.Zonder iets te vertellen wist u mij dingen te zeggen die kloppen in mijn situatie.Ik zal het afwachten zoals u zei.Ik wil u bij deze alsnog danken voor het gesprek.En ga vooral door met deze mooie gave. Lieve Groetjes




Ervaring van Anon. met medium Pieter   Ervaring van Anon. met medium Pieter   Ervaring van Anon. geplaatst op 9 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Hoi Pieter,
Ik vind u een zeer goeie medium,
Ik heb u gisteravond gesproken en u zag het meteen,waarom hij weg liep.
Wat mij raakte is dat u zei dat hij
mij niet aankeek dat klopt als een BUS!!!!
hij keek me ook niet aan zo opvallend dit wat u voorspelt krijg nu nog kippevel van de rest klopte ook.
Ik hoop u gauw weer te spreken want wil nog zoveel vragen.
Tot Gauw!




Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 april 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  een top paragnost!!!! dank je wel pieter van u voorspelling. ik hoop dat alles nog goed komt met mij broer.




Ervaring van merie... met medium Pieter   Ervaring van merie... met medium Pieter   Ervaring van merie... geplaatst op 15 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Schitterende voorspelling , Pieter! Ongelooflijk hoe hij ziet hoe alles in elkaar zit! Een echte aanrader! Ik bel je zeker terug!




Ervaring van anoniempje met medium Pieter   Ervaring van anoniempje met medium Pieter   Ervaring van anoniempje geplaatst op 14 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  eerste deel van je voorspellingen is uitgekomen, na 2 dagen, petje af en bedankt
groetjes




Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  


Ervaringen van bezoekers met medium Pieter
  Ervaring met medium Pieter
  Pieter,
ik heb je vanavond gebeld, je zag het meteen, de dood van de vader van mijn vriend, geen contact meer met zijn dochter, verleden niet goed afgesloten, zijn angst voor een relatie en veel meer..wow, je bent een goede medium, bedankt voor je reading, nu nog je voorspellingen, groeten




Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem met medium Pieter   Ervaring van anoniem geplaatst op 12 maart 2013
Plaats zelf een ervaring Bel met Pieter  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden