Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Kiki
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Kiki
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Alles wat je zegt komt uit en je bent altijd zo geduldig. Dankjewel lieve Kiki.




Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K met medium Kiki   Ervaring van K geplaatst op 20 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, je voorspelling is idd uitgekomen. Een ex die het moeilijk vind om achterste van zijn tong te laten zien en schaamt om contact op te nemen. Je voorspelde dat hij het toch ging doen.
Hij heeft contact opgenomen. Nu afwachten wat hier het gevolg van is en of de gesprekken zo verlopen zoals jij het gedetailleerd omschreef. Your the best. Liefs.




Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem met medium Kiki   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met medium Kiki   Ervaring van M met medium Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Wat een lieve vrouw ongelofelijk meelevend en erg betrokken ze voelt ook gelijk jouw energie.
Het is de moeite waard om Kiki te bellen ze geeft ook gelijk aan of iets positief of negatief is.

Dankjewel lieve Kiki .




Ervaring van Angela met medium Kiki   Ervaring van Angela met medium Kiki   Ervaring van Angela geplaatst op 19 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, ik heb je net gebeld en wow , je bevestigde wat ik ook voel. So in love en een kleine.2020 o yeah word een wauw jaar, gezegend jaar.Wens ieder een happy life toe. Dank je wel x.




Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje met medium Kiki   Ervaring van Zonnetje geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki. Bedankt, sorry dat ik wegviel. Zo fijn om je te spreken en tot nu toe is alles uitgekomen. Ik bel je snel teug. X .




Ervaring van J met medium Kiki   Ervaring van J met medium Kiki   Ervaring van J geplaatst op 28 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki , heel erg dank voor het mooie consult. Het klopte exact wat u vertelde , en u zegt ook iedere keer hetzelfde , dat het iemand is uit het verleden die terug komt, ongelooflijk goed , lieve groetjes siv.




Ervaring van siv met medium Kiki   Ervaring van siv met medium Kiki   Ervaring van siv geplaatst op 28 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve medium Kiki, jouw voorspelling op mijn nieuwe baan in deze maand augustus is uitgekomen. Je bent precies en zuiver met je gave. Altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Tot gauw en groetjes Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 21 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, je had gelijk. Hij is alleen gekomen. Je weet wie ik bedoel. Degene die vandaag langs moet komen. En voorspelling is al uitgekomen. Dank je lieverd.




Ervaring van Nelly met medium Kiki   Ervaring van Nelly met medium Kiki   Ervaring van Nelly geplaatst op 29 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve medium Kiki,

Je had het helemaal goed. De keuze op een nieuw huis, daar was ik niet voor geselecteerd. Ik hoopte nog dat je geen gelijk had en niet wat ik wilde horen. Jij bent echt goed met het voorspellen als ik je een vraag stel. Je blijft mij verbazen. Groetjes van Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 12 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki, thanks voor de fantastische reading. Je bent top. F.




Ervaring van F met medium Kiki   Ervaring van F met medium Kiki   Ervaring van F geplaatst op 11 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki.

Bedankt voor het consult net.
Dikke kus.




Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki,

Jij voorspelde 2 maanden geleden dat ik hem rond 10 mei ergens zou tegen komen en dat wij zouden praten. Dit is dus vandaag gebeurt.

Ik wil jou bij deze bedanken voor jou ongelofelijk goede voorspelling. Tijd is zoo moeilijk te voorspellen. En jij hebt dat super gedaan.

Liefs S.




Ervaring van Sanam met medium Kiki   Ervaring van Sanam met medium Kiki   Ervaring van Sanam geplaatst op 13 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Straight to the point. Kiki ziet alles tot in de details. Overigens is zij super puur en lief. Na 10 mei bel ik jou lieverd. Bedankt, X .




Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S met medium Kiki   Ervaring van S geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Kiki ik heb met jou gisteren gesproken. voor het eerste keer. En sindsdien heb ik rust gekregen voor wat je mij vertelde en vooral door de nadruk en zekerheid dat je mij gaf.Geen enkele medium gaf mij deze gevoel van rust en zekerheid. Ik kreeg altijd verschillende verhalen over mijn vraag,sommigen zeiden ook dat het goed komt en sommigen zeiden van niet.En dat er een andere man op mijn pad komt.Maar jij zei dat ik hem juist niet moet opgeven en dat wij bij elkaar horen.En dat ik mijn eigen gevoel moet volgen.Ik ben je echt dankbaar.Ik weet nu zeker dat het allemaal goed komt tussen mij en de liefde van mijn leven.Nogmaals heel erg bedankt voor jou moedigen worden en jou reading.SUPER.




Ervaring van Miluska met medium Kiki   Ervaring van Miluska met medium Kiki   Ervaring van Miluska geplaatst op 10 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met medium Kiki
  Ervaring met medium Kiki
  Lieve Kiki, Dit jaar heb ik je meerdere keren gesproken, maar nog nooit een waardering vermeld. Dus bij deze vind ik je een topmedium die vooral eerlijk, vriendelijk en open voorspellingen doet. Alle keren zijn jouw voorspelling uitgekomen. En zo kon ik weer verder met mijn leventje in de positieve zin. Kiki ik wens je veel kracht en gezondheid in het nieuwe jaar met je gave en fijne/hartelijke stem. Groetjes van Lilian




Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian met medium Kiki   Ervaring van Lilian geplaatst op 5 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden