Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Joke%20D
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Joke%20D
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke wil jou bedanken voor de krachtige healing en ook voor de mooie boodschappen die je mij mocht door geven en de vele tips die je mij gaf. Je bent geweldig lieve schat xxx Lieve groet Brigitte.




Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte met medium Joke D   Ervaring van brigitte geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke, wat een leuk lief mens ben je, bijna 3 weken geleden een healing van je gehad voor stress ziekenhuis, je zei de healing houd 1 week aan. nou dat waren er dik twee. Sinds paar dagen weer super gestresst voor komende zkh opname. Dus heb ik je vandaag weer gebeld. Super Bedankt Lieverd xxx.




Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem met medium Joke D   Ervaring van anoniem geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Hoi Joke, bedankt voor uw krachtige medelevende reading. ik kijk uit naar de voorspellingen die u mij deed. Het was een hart onder de riem uw inzichten over mijn leven te horen, een bevestiging. Heel veel goed en liefs gewenst.




Ervaring van Hilde Bollen met medium Joke D   Ervaring van Hilde Bollen met medium Joke D   Ervaring van Hilde Bollen geplaatst op 19 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Hartelijk dank voor je mooie consult je bent een topper en een engel voor mij. Van mij mag je blijven je bent echt goed. Veel liefs xxxx Ran.




Ervaring van Ran met medium Joke D   Ervaring van Ran met medium Joke D   Ervaring van Ran geplaatst op 23 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Lieve Joke, hartelijk dank voor de mooie boodschappen die je doorkreeg en de tips die je me gaf.
Lieve groet Kristel.




Ervaring van Kristel met medium Joke D   Ervaring van Kristel met medium Joke D   Ervaring van Kristel geplaatst op 21 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Bedankt Joke D voor je eerlijke antwoord en het verlichten van mijn pijn. Liefs i.




Ervaring van I met medium Joke D   Ervaring van I met medium Joke D   Ervaring van I geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Het was een heel leuk gesprek. Ze voelde alles heel goed aan. Van harte hoop ik dat alles uitkomt xxx.




Ervaring van Canada met medium Joke D   Ervaring van Canada met medium Joke D   Ervaring van Canada geplaatst op 18 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Dag Joke heel mooi gesprek. Alles is zoveel duidelijker voor me geworden. Je bent geweldig.




Ervaring van Sonia met medium Joke D   Ervaring van Sonia met medium Joke D   Ervaring van Sonia geplaatst op 6 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Super bedankt voor de reading, tips en boodschappen van mijn moeder die je aan mij mocht doorgeven. Duidelijk, helder en herkenbaar.
Ik ga aan de slag met de kaarten.
Grt de dame met de verborgen Natte T.




Ervaring van L met medium Joke D   Ervaring van L met medium Joke D   Ervaring van L geplaatst op 24 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Joke, heel erg bedankt voor je mooie en warme consult. Ik heb er echt veel aan gehad. Je wist precies wat er speelt in mijn leven en gaf de juiste adviezen om verder te kunnen. Ik bel zeker nog een keer terug.




Ervaring van Flower met medium Joke D   Ervaring van Flower met medium Joke D   Ervaring van Flower geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Joke, heel erg bedankt voor je mooie en warme consult. Ik heb er echt veel aan gehad. Je wist precies wat er speelt in mijn leven en gaf de juiste adviezen om verder te kunnen. Ik bel zeker nog een keer terug.




Ervaring van Flower met medium Joke D   Ervaring van Flower met medium Joke D   Ervaring van Flower geplaatst op 22 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Top meteen raak situatie en beschrijving die ze niet kan weten. Adviezen gekregen waar je mee verder kan. Voorspelling afwachten ik heb er vertrouwen in.




Ervaring van Nicci met medium Joke D   Ervaring van Nicci met medium Joke D   Ervaring van Nicci geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Snel. Houdt je niet langer aan de lijn dan nodig. Dank je wel.




Ervaring van Fleur met medium Joke D   Ervaring van Fleur met medium Joke D   Ervaring van Fleur geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Heb gebeld met joke D wouw wat een info wist ze te vertellen. Klopte allemaal, zo leuk om met je te babbelen dankjewel heb nog een glimlach als ik aan de zak drop en aardappel terug denk.




Ervaring van Vlinder met medium Joke D   Ervaring van Vlinder met medium Joke D   Ervaring van Vlinder geplaatst op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Door haar aangeboren gave kan ze heel makkelijk met overledenen praten. Je kan een vraag stellen aan de overleden persoon. Sowieso komt er aardig wat info door, die heel typerend is voor de overleden persoon. Ook op andere vlakken weet ze het nodige te vertellen. Ik heb het gesprek als bijzonder ervaren.




Ervaring van Karin met medium Joke D   Ervaring van Karin met medium Joke D   Ervaring van Karin geplaatst op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Wat een mooi en duidelijk gesprek heb ik net gehad. Direct met liefde. Dank daarvoor Joke.




Ervaring van Ineke met medium Joke D   Ervaring van Ineke met medium Joke D   Ervaring van Ineke geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Een mooi, helder to the point gesprek met Joke over werk, relatie en 2022. Mijn overleden oma kwam gedag zeggen, zonder voorinformatie kon ze haar naam en specifieke informatie over haar met mij delen. Fijne vrouw, klinkt helder, goede informatie. Graag tot een volgende keer.




Ervaring van R met medium Joke D   Ervaring van R met medium Joke D   Ervaring van R geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Net een heel mooi en fijn gesprek gehad met haar. Ze vertelde mij mooie dingen die niemand kon weten. En ik hoop dat rest wat ze mij vertelde uit mag komen. Joke bedankt.




Ervaring van J met medium Joke D   Ervaring van J met medium Joke D   Ervaring van J geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  


Ervaringen van bezoekers met medium Joke D
  Ervaring met medium Joke D
  Deze vrouw is in het begin misschien een beetje kort van stof, maar ze is duidelijk en ze weet duidelijk heel veel. Ze laat zich niet leiden door wat je wil horen. Ze zegt gewoon wat ze doorkrijgt. Haar woorden zijn soms confronterend, maar alles wat ze zegt, resoneert. De weg is me weer duidelijk, waarvoor dank.




Ervaring van Lies met medium Joke D   Ervaring van Lies met medium Joke D   Ervaring van Lies geplaatst op 11 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke D  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden