Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Indy
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Indy
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Voelt heel goed in en is super eerlijk. Fijn gevoel als ik met haar praat.




Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S met medium Indy   Ervaring van S geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Super goed medium, je had gelijk mijn dochter is terug gekomen. Nu hopen dat de rest ook uitkomt, dank je.




Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia met medium Indy   Ervaring van Sonia geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Indy goede positieve reading gehad. hoop dat je voorspellingen uitkomen betreft persoon qua contacten en werk. Als dat zo is zal ik zeker een getuige plaatsen hoe goed u bent voila. Tot dan Saba.




Ervaring van Saba met medium Indy   Ervaring van Saba met medium Indy   Ervaring van Saba geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Als je concrete dingen wil weten, zoals tijdsaanduidingen van situaties moet je absoluut naar Indy bellen. Keer op keer zit ze er bij mij 'boenk' op. Alles wat deze prachtige dame vertelt komt gewoon uit. Nog veel succes met je mooie gave Indyke xXx.




Ervaring van Zij met medium Indy   Ervaring van Zij met medium Indy   Ervaring van Zij geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Indy je voorspelling op mijn vraag of het een jongen of meisje is, klopt. Myriam.




Ervaring van Myriam met medium Indy   Ervaring van Myriam met medium Indy   Ervaring van Myriam geplaatst op 2 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Wowww www wat goed. Indy wist zoveel uit haarzelf te vertellen. een topmedium.




Ervaring van D met medium Indy   Ervaring van D met medium Indy   Ervaring van D geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Zeker heel goed medium.




Ervaring van C met medium Indy   Ervaring van C met medium Indy   Ervaring van C geplaatst op 27 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Voorspelling uitgekomen. Jij zegt echt de waarheid ook al is het minder goed nieuws. Danku xxx.




Ervaring van Anoniem met medium Indy   Ervaring van Anoniem met medium Indy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Woow. Voorspelling is uitgekomen. Leuke gesprekspartner , snel en correct. Ik bel zeker terug. Een aanrader :) xxxx.




Ervaring van R met medium Indy   Ervaring van R met medium Indy   Ervaring van R geplaatst op 22 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Fijn gesprek , eerlijk .
Bel zeker nog eens terug.




Ervaring van Astriid met medium Indy   Ervaring van Astriid met medium Indy   Ervaring van Astriid geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Hallo Indy, bedankt voor u hulp. u bent erg goed. Groetjes P.




Ervaring van Peter met medium Indy   Ervaring van Peter met medium Indy   Ervaring van Peter geplaatst op 29 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Echt super goed. Een aanrader als je ergens mee zit.
Gr.
As.




Ervaring van As met medium Indy   Ervaring van As met medium Indy   Ervaring van As geplaatst op 15 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Super goed gesprek gehad met Indy.ze is heel gordijn voorspellingen. Echt een aanrader als je ergens meezit.
Liefs .




Ervaring van Asha met medium Indy   Ervaring van Asha met medium Indy   Ervaring van Asha geplaatst op 20 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Dank je Indy. Je uitleg is duidelijk en direct.




Ervaring van Anoniem met medium Indy   Ervaring van Anoniem met medium Indy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Lieve Indy ,yep phone viel uit ,opnieuw opladen. Jij bent echt zo goed , Ongelovelijk wat je zoal weet in kore tijd te vertellen en hoe het gaat echt top. Wens je veel liefde en zegen ,fijne kerst ,liefs.




Ervaring van tina met medium Indy   Ervaring van tina met medium Indy   Ervaring van tina geplaatst op 26 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Dag Indy, u voorspelling is uitgekomen. U bent top, blijf zo doen. Bedankt.




Ervaring van J met medium Indy   Ervaring van J met medium Indy   Ervaring van J geplaatst op 15 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Dag Indy, je had mij gezegd dat het proces ging uitgesteld worden. Je had dus gelijk, jij bent 1 vd 1ste die dat direct gezien heeft. Chapeau xx.




Ervaring van Xx met medium Indy   Ervaring van Xx met medium Indy   Ervaring van Xx geplaatst op 26 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Snel accuraat. en wist veel te vertellen op korte tijd. wat ook klopte.




Ervaring van N met medium Indy   Ervaring van N met medium Indy   Ervaring van N geplaatst op 14 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Uitgebreide voorspellingen van komende maanden die uitgekomen zijn. Top. Nu inderdaad iemand ontmoet en ben super gelukkig.




Ervaring van Onzekere dame met medium Indy   Ervaring van Onzekere dame met medium Indy   Ervaring van Onzekere dame geplaatst op 6 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Ze sloeg de nagel op de kop in een situatie die ze direct in de kaarten zag. Zelf heb ik niets moeten zeggen, ze is verbazend goed en vertrouw op haar voorspelling . als ze nu het heden zuiver kon vertellen, een aanwinst bij deze site.




Ervaring van Anonymi met medium Indy   Ervaring van Anonymi met medium Indy   Ervaring van Anonymi geplaatst op 19 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Hey Indy,
Je sloeg de nagel op de kop . met je voorspelling voor vorig weekend, ik vertrouw op de vooruitgang zoals je me net vertelde. Klasse.




Ervaring van MARINA met medium Indy   Ervaring van MARINA met medium Indy   Ervaring van MARINA geplaatst op 19 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  


Ervaringen van bezoekers met medium Indy
  Ervaring met medium Indy
  Heel duidelijke uitleg over de situatie. Alles wat je zei klopte. Dank je wel en nog veel succes. Je hoort mij zeker nog terug.




Ervaring van a met medium Indy   Ervaring van a met medium Indy   Ervaring van a geplaatst op 30 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Indy  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden