Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
medium.nl - Ervaringen medium Blessed
  De medium hulplijn voor paranormaal advies. Onmiddellijk antwoord op al uw levensvragen.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Blessed
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Ohh ik was je laatste op het late uur.
Wat is mij veel duidelijk geworden met veel gelach je vertelde alles wat je niet kon weten over mn partner dochter en zijn zoon en een verslaafde vrouw nogmaals mijn dank.




Ervaring van J met medium Blessed   Ervaring van J met medium Blessed   Ervaring van J geplaatst op 13 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Een bijzonder gesprek gisteren. Een gesprek met u is werkelijk bijzonder.hartelijk bedankt . ben u echt dankbaar.




Ervaring van Remie met medium Blessed   Ervaring van Remie met medium Blessed   Ervaring van Remie geplaatst op 22 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed,
Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen op deze site. Je voorspellingen komen langzamerhand uit, zowel de positieve als de negatieve. Echter, zal ik mijn best doen om hem niet los te laten. Je bent eerlijk, oprecht en goed in je vak.
Thank you for being you.




Ervaring van A met medium Blessed   Ervaring van A met medium Blessed   Ervaring van A geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed. Ik laat een review achter omdat je een van m,n vaste mediums bent. Alles wat je zegt komt uit, negatieve en positieve. Met jouw hulp kom ik altijd achter de waarheid en daar ben ik heel blij mee. Ik blijf je zeker bellen want ik hou van je readings. Mensen als je echt achter de waarheid wil komen, Blessed haar kaarten liegen niet. You are the best. Liefs.




Ervaring van Anne met medium Blessed   Ervaring van Anne met medium Blessed   Ervaring van Anne geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Ik kan/wil je aanraden aan iedereen die met vragen zit.
Jou voorspellingen komen uit je bent echt ongelofelijk goed. Alsook heel lief en begripvol, ECHT TOP.
Mensen twijfel niet, echt super medium. Dank u voor alles x.




Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann geplaatst op 14 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Jij bent the BEST .
WHAAAW
JE hoort van het verloop
Dank je wel .




Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann geplaatst op 2 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Dank je Blessed,
Voor de liefde volle reading, je gaf me inzichten, wat er gaande is en wat ik kan verwachten. Luisteren naar mijn intuitie zal me de juiste keuzes doen maken. Je warme stem en energie zal ik meedragen.
Dank je xxx.




Ervaring van Christine met medium Blessed   Ervaring van Christine met medium Blessed   Ervaring van Christine geplaatst op 15 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed wat ben jij goed je beschreef en vertelde me alles precies zoals het was zonder 1 woord zelf te moeten zeggen.
Ik vertrouw volledig op jou en wat je voorspelt voor de toekomst
Heel erg bedankt x.




Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann met medium Blessed   Ervaring van Ann geplaatst op 4 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed, jij bent een lieve en zachte dame die eerlijk en oprecht is en geen tijd rekt.
Mijn toekomst ziet er heel mooi uit, zowel op carriere vlak en zeker op liefdes vlak, ik wacht geduldig op mijn ideale man.
Ik bel je nog terug en zeker zodra ik meer weet.
Warme knffs als dank.
De middernacht belster.




Ervaring van Annick met medium Blessed   Ervaring van Annick met medium Blessed   Ervaring van Annick geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed, ik moest echt even een bericht achterlaten voor jou. Ik belde je net op, in de war en down. Je hebt in een korte tijd veel positieve boodschappen meegegeven. Jouw voorspellingen blijven dan ook hetzelfde in positieve zin. Bedankt voor vandaag en de andere keren. Je bent een superlief mens met leuke humor. Ik bel je gauw weer en hopelijk dan met goed nieuws dat er weer contact is met F. Liefs, FF hopelijk weet je wie ik ben. Xx.




Ervaring van FF met medium Blessed   Ervaring van FF met medium Blessed   Ervaring van FF geplaatst op 19 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Over deze lieve vrouw schrijf ik direct een getuigenis.
Niet alleen ontzettend lief en zeer toegankelijk, maar ook super duidelijk.
Door haar heb ik nu echt vertrouwen dat het goedkomt.

Ik ben haar zeer dankbaar.

Veel liefs, Karin xx.




Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin met medium Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Hartelijk dank voor de reading. Ben er blij mee .




Ervaring van San met medium Blessed   Ervaring van San met medium Blessed   Ervaring van San geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Blessed, dankjewel dat je er altijd voor me bent.
Je bent echt zo leuk om mee te praten Kan niet meer zonder je. Ik ben echt heel blij met de mooie reading. Spreek je snel weer XXX.




Ervaring van Anoniem met medium Blessed   Ervaring van Anoniem met medium Blessed   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Wauw en nog eens wauw Blessed by Blessed.
Ze verteld het verleden en de toekomst. Verleden klopt als een bus. Toekomst heb ik vertrouwen in.
Dankjewel voor het vertrouwen. Kom snel terug.

Xxx.




Ervaring van Bloempje met medium Blessed   Ervaring van Bloempje met medium Blessed   Ervaring van Bloempje geplaatst op 28 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Een hele vrolijke en vlotte dame die zegt waarop het staat zonder veel poespas. Geeft je een geruststellend gevoel maar vertelt wel wat er in de kaarten staat zonder er doekjes omheen te winden.




Ervaring van Ruby red met medium Blessed   Ervaring van Ruby red met medium Blessed   Ervaring van Ruby red geplaatst op 26 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Lieve Blessed,
Super bedankt voor je reading en je liefdevolle adviezen. Ik zal mijn kracht zeker met mijn leren bewaken en leren liefdevol te spiegelen.

Blessings, de dame die 2 keer vlak achter elkaar belde.




Ervaring van L. met medium Blessed   Ervaring van L. met medium Blessed   Ervaring van L. geplaatst op 18 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Dank je voor de mooie reading en de bevestiging die je mij gaf.




Ervaring van M met medium Blessed   Ervaring van M met medium Blessed   Ervaring van M geplaatst op 13 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Dag Blessed. Dank voor het fijne gesprek en ik kan het heel goed plaatsen. Fijn dat je zo gedetailleerd bent. De rust is teruggekeerd. Dank je wel en tot gauw. Gr, Rita.




Ervaring van Rita met medium Blessed   Ervaring van Rita met medium Blessed   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Wauw wat een mooi persoon, een hele aangenaam gesprek gehad. Ik voelde me erg op me gemak, bovendien is ze echt een powerwomen. Doet haar best om het uiterste voor je naar boven te halen, vele dingen kwamen me bekend voor. Ik wacht in volle moed af op haar voorspellingen, dit is mijn medium vriendin geworden wat is ze fijn zeg.




Ervaring van mira met medium Blessed   Ervaring van mira met medium Blessed   Ervaring van mira geplaatst op 20 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Wauw, wat een prachtige reading heb ik zojuist gekregen van Blessed. Zij komt zo overtuigend over. Als het uit gaat komen zoals zij het mij voorspelde dan zijn de wonderen echt de wereld nog niet uit. Ik ga het universum vragen mij ook een handje te helpen. Dank je wel lieve Blessed, ik zoek je zeker weer een keer op, jij bent top.




Ervaring van Pauline met medium Blessed   Ervaring van Pauline met medium Blessed   Ervaring van Pauline geplaatst op 16 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met medium Blessed
  Ervaring met medium Blessed
  Aardige, eerlijke en meelevende mevrouw. Medium die overtuigd haar reading brengt. Goede aanwinst voor de Mediums Online website.




Ervaring van anon met medium Blessed   Ervaring van anon met medium Blessed   Ervaring van anon geplaatst op 15 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Klacht | Algemene voorwaarden | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden